DOLAR 32,3329
EURO 35,1892
ALTIN 2246,671
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un resmi web sitesi howtoistanbul.com’dan yeni hizmet

    İstanbul’un resmi web sitesi howtoistanbul.com’dan yeni hizmet
    13.06.2017
    A+
    A-

    “howtoistanbul.com” yeni sunduğu hizmet sayesinde İstanbul’da gerçekleşecek tüm ücretli ve ücretsiz etkinlikleri bir çatı altında topluyor. ‘What’s On – Etkinlikler’ başlığı altında tüm etkinlikleri kategori ve tarihe göre sıralayabilen bir arama motoru da sunan site sadece şehrin yerli yabancı ziyaretçilerinin değil İstanbullularında gerçekleşecek etkinliklere kolayca ulaşabilmesine olanak sağlıyor.


    İstanbul Valiliği veİstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu(ICVB) tarafından yönetilen İstanbul’un tek resmi web sitesi “howtoistanbul.com”,İstanbul’un hem global hem ulusal alanda tanıtımına destek olmaya devam ediyor.

    2013 yılından beri hizmet veren ve bugün ayda ortalama 75.000 kişi tarafından ziyaret edilen site; şehir rehberi, tarihi bilgiler, ulaşım, yol tarifleri, rezervasyonlar, alışveriş, gezi ve lezzet önerileriyle İstanbul’a ilişkin tüm detayları barındırıyor. İngilizce ve Türkçe dillerinde hizmet veren web sitesi özellikle İstanbul’u keşfetmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilerin İstanbul ile ilgili a’dan z’ye tüm sorularına cevap veriyor.

    Web sitesinin kurulduğu günden bu yana sürekli geliştirildiğinin ve ziyaretçi sayısında düzenli olarak artış sağlandığının altını çizen İstanbul Ticaret Odası ve TUGEV-ICVB Başkanı İbrahim Çağlar: ‘‘Her zaman güncel tuttuğumuz sitemize son olarak eklediğimiz ‘What’s On’ başlığı altında şehrimizde gerçekleşecek olan tüm etkinlikleri tek çatı altında topladık. İstanbulluların da şehre dair her şeyi bulabilecekleri bir platform olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

    İstanbul’u ziyaret etmek ya da şehri hakkında önceden fikir sahibi olmak isteyen tüm yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğunlukla takip ettiği platform; İstanbul’u Keşfet, Şehir Ajandası, Alışveriş, İstanbul’un Lezzetleri, Etkinlikler ve Faydalı Bilgiler başlıklarıyla ziyaretçilerin şehir ile ilgili A’dan Z’ye tüm bilgileri edinebilmesini sağlıyor. “howtoistanbul.com”’un en önemli özelliklerinden birisi de; Türk Hava Yolları’nın kendi web sitesi dışında arama motorunu paylaştığı tek web sitesi olmasıdır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.