DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstinyePark, sömestirde çocukların eğlence adresi olacak  

    İstinyePark, sömestirde çocukların eğlence adresi olacak  
    23.01.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen İstinyePark, yarıyıl tatili boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

    İstinyePark, okulların kapalı olduğu yarıyıl tatili boyunca eğitici ve eğlenceli etkinlikleriyle heyecan ve coşkuyu zirveye taşıyor.

    İstinyePark’ta, 19 Ocak-3 Şubat tarihlerinde kurulacak sabit trambolin alanları çocukların eğlenirken, enerjilerini harcamaya fırsat verecek. Trambolin alanları 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

    Ana etkinlik alanında 24-30 Ocak tarihleri arasında kurulacak oyun alanında (Gaming Area) çocuklar; scrabble (harflerle kelime meydana getirmek oyunu), uno (kart oyunu), bounce off (seçilen karttaki şekli rakipten önce tahta üzerinde oluşturma oyunu) ve gasout (çocukların kart çekerek ortadaki gaz bulutunu kartların üzerindeki sayı kadar sıkmalarına dayanan eğlenceli ve yepyeni bir oyun) oynama fırsatı bulacak.

    1-3 Şubat tarihlerinde yine çok eğlenceli Fly with Dragon etkinliği gerçekleştirilecek. 25 Ocak’ta vizyona giren filmiyle yakın tarihte gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında; ejderhanın hareketi ile yön belirleyen dekora binerek ekrandaki görünüm ile senkronize gidebilen teknoloji ile uçmak çocuklar için unutulmaz olacak. Bu deneyimden çıkan katılımcılara birbirinden eğlenceli fotoğraflar hediye edilecek.

    Oyun alanındaki etkinlikler, 13.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek, İstinyePark’tan 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes ücretsiz yararlanabilecek.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.