DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina Alışveriş Merkezi hafta sonu etkinliklerine devam ediyor

    İstMarina Alışveriş Merkezi hafta sonu etkinliklerine devam ediyor
    20.07.2018
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi;  20, 21, 22 Temmuz tarihlerinde dolu dolu bir etkinlik programıyla deniz üstü alışveriş keyfini ikiye katlıyor.

    Anadolu Yakası’nın sahile cephesi en geniş deniz üstü alışveriş merkezi İstMarina, deniz havası eşliğinde düzenlediği etkinliklerle keyifli bir hafta sonu vaadediyor.

    Her gün yeni bir macerayla hayatı öğrenen sevilen çizgi film kahramanı Niloya, 20-22 Temmuz Cuma-Pazar günleri arasında 3 gün boyunca devam edecek sahne gösteriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Niloya, en yakın arkadaşı Mete, Tospik ve daha birçok hayvan dostu renkli ve neşeli bir dünyanın kapısını aralıyor. Aileleriyle İstMarina Alışveriş Merkezi’ne gelen minikler ücretsiz olarak gerçekleşen sahne şovları ve söyleşilerle eğlenirken öğreniyor.

    İstMarina, hafta sonunun bir diğer etkinliğini deniz havası eşliğinde keyifli bir spor aktivitesi eşliğinde sunacak. İstMarina, kentin önde gelen spor merkezlerinden MacFit ile işbirliğiyle 22 Temmuz Pazar günü, yeni haftaya enerji dolu başlamak isteyenlere deniz manzarası eşliğinde pilatesle buluşturacak. Dileyen herkesin katılabileceği denize nazır pilates, İstMarina önünde saat 19.00’da başlayacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.