DOLAR 32,5871
EURO 34,8493
ALTIN 2498,366
BIST 9699,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina AVM’de çocuklar bilimle buluşuyor

    İstMarina AVM’de çocuklar bilimle buluşuyor
    05.04.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikleri minik ziyaretçileriyle buluşturuyor.

    Çocuklara yönelik eğlendirici ve uygulamalı bilim etkinlik programları sunan Mad Science Bilim Atölyesi, bu hafta İstMarina AVM’de çocuklarla buluşacak. Eğlenceli ve eğitici aktivitelerde çocuklar, merak uyandıran interaktif uygulamalarla en temel bilimsel kavramlarla tanışarak bilimin farklı ve güzel yönlerini keşfedecekler. Minik dahiler, 14.00-17.40 saatleri arasında düzenlenecek bilim atölye çalışmalarında ‘’Çılgın Kimya Polimerler, Ateş ve Buz, Uç Uç Havalan ve Havanın Maceraları” başlıkları altında birbirinden ilginç ve interaktif olma özelliği taşıyan bilim deneylerinin ve gösterilerinin gerçekleşeceği aktivitelerde, eğlenceli ve eğitici birçok bilim deneyimi yaşayacaklar. Eğlenceli bilim aktivitelerinde çocuklar eğlenirken bilim deneyleri yapacak ve yepyeni bir görsel şölen ile dünyanın nasıl işlediğini öğrenecekler.

    YARATICI ATÖLYE ÇALIŞMALARI

    İstMarina AVM, eğlenceli atölye çalışmaları ile de hafta sonuna renk katacak. 06 Nisan Cumartesi gerçekleşecek ‘Saksı Tasarlama Atölyesi’nde çocuklar, yaratıcılıkları kapsamında saksıları renk renk boyayıp, süsleyerek kendi saksılarını tasarlayacaklar.

    07 Nisan Pazar günü, kaynakların doğru kullanımının önemini çocuklara aşılamak bilinciyle gerçekleştirilecek ‘Doğa Dostu Bez Çanta Tasarlama Atölyesi’nde ise tasarlanacak bez çantalarla çevre dostu ürünleri hayatımıza katma konusunda çocuklarda farkındalık yaratılacak.

    15.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek atölye çalışmaları tüm çocukların ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek.

    Mad Science Bilim Atölyesi:

    14:00-14:30 Bilim Gösterisi – Ateş ve Buz

    15:00-15:40 Bilim Atölyesi – Çılgın Kimya Polimerler

    16:00-16:30 Bilim Atölyesi – Havanın Maceraları

    17:00-17:40 Bilim Gösterisi – Uç Uç Havalan

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.