DOLAR 32,4551
EURO 34,769
ALTIN 2477,405
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsviçreli saat üreticisi yeni gözlük koleksiyonunu sunar: Bütün gözler Swatch’ta

    İsviçreli saat üreticisi yeni gözlük koleksiyonunu sunar: Bütün gözler Swatch’ta
    04.07.2018
    A+
    A-

    Güneşin zirve yaptığı bu aylarla birlikte Swatch’ın yeni güneş gözlüğü koleksiyonunu gün yüzüne çıkarma zamanı! Swatch The Eyes koleksiyonu şimdi üç yeni model ve 15 farklı stil ile huzurlarınızda. 

    Hem kalite hem detaylı düşünülmüş ürün özellikleri konusunda en yüksek ihtiyaçları karşılayan İsviçreli saat üreticisi Swatch, gözlük sektörünün öncülerinden İtalyan Safilo Group ile güçlerini birleştiriyor. Güneş gözlüğü tek başına bir aksesuar olmanın ötesinde özel bir parça: The Eyes güneş gözlüklerinin cesur modelleri kullanıcıların gözlerini kaplayarak gözleri ışık yansımasından tamamen koruyor. %100 UV koruma sağlayan lensler aynı zamanda hafif poliamid malzemesiyle terlemeye, kimyasallara ve kırılmalara karşı dayanıklı. Swatch’ın renkli DNA’sını hayata geçiren bu yeni koleksiyonda, podyumda yürüyen haute couture koleksiyonlarından ilham alan altın ve kırmızı renklerdeki çok katmanlı altı pilot model lens yer alıyor. Baştan aşağı etkileyici bir görünüm için, koleksiyonda beş kedi gözü modeli yer alırken dört farklı kare model ise nerede olursa olsun farklı beğenilere kolaylıkla uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.