DOLAR 32,5489
EURO 34,8855
ALTIN 2430,471
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İtalyan stilini mutfağa taşıyan tasarımlar; Berloni

    İtalyan stilini mutfağa taşıyan tasarımlar; Berloni
    06.07.2017
    A+
    A-

    Tasarım ve estetiğin kalbi İtalya’nın en şık mutfak markalarından Berloni, lansmana özel kampanyasıyla mutfaklara yenilik getiriyor. 1 Haziran – 31 Temmuz 2017 arası tüm Berloni mutfaklar yüzde 20 indirimle ziyaretçileri bekliyor. Ayrıca kampanya kapsamında Smeg 3’lü küçük ev aletleri seti de hediye!

    İtalyan kalitesini, estetiğini ve ayrıcalıklı tasarım anlayışını mutfak sektöründeki 60 yıllık tecrübesiyle bir araya getirerek Türkiye’de Eczacıbaşı güvencesiyle ev sahiplerine sunan Berloni, yaz kampanyasıyla mutfağına yepyeni dokunuşlar isteyenleri bekliyor. 1 Haziran – 31 Temmuz 2017 arası tüm Berloni mutfaklarda geçerli olacak yüzde 20 indirim, mutfaklarında yeniliğe gitmek isteyen ev sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. Tüm bunların yanı sıra kampanya dönemi boyunca indirime ek olarak, KDV oranı da dahil 13 bin Euro ve üzeri Berloni mutfak alışverişlerinde 4510 TL değerindeki hamur karıştırma, kettle ve ekmek kızartma makinasından oluşan Smeg 3’lü küçük ev aletleri seti de hediye edilecek.
    Yüzde yüz İtalyan konsepti ve tasarım anlayışıyla dizayn edilen Berloni mutfaklar, kullandığı materyaller ve renk uyumları ile mutfaklara bambaşka bir atmosfer vermesinin yanı sıra aynı zamanda çevreye duyarlı olarak üretiliyor. Kalitesini, teknolojideki inovasyonunu ve malzeme konusundaki bilgisini dünyadaki son yenilikleri takip ederek sürekli geliştiren Berloni, ayrıca kullanıcılarına kişiye özel çözümler de sunuyor.
    Ünlü İtalyan markası Berloni’nin birbirinden şık mutfak tasarımlarına Adana İntema mağaza, Ankara İntema mağaza, Bursa B.M Koleksiyon, İstanbul Caddebostan İntema mağaza, Olcay Yapı Etiler ve İstanbul Nişantaşı İntema mağazasından ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.