DOLAR 32,5587
EURO 34,9448
ALTIN 2442,307
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Izgara kanat da KFC’den sorulacak

    Izgara kanat da KFC’den sorulacak
    16.10.2017
    A+
    A-

    KFC, menüsüne yeni eklediği ızgara kanat seçeneğiyle, tavuk severlere yepyeni bir deneyim vaat ediyor. KFC’nin 11 gizli baharatlı efsane karışımı ile en az iki saat marine edilen dışı çıtır, içi sulu enfes ızgara kanatları bir kez tadan herkes artık soluğu KFC’de alacak.

    Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli seçeneklerini her geçen gün zenginleştirmeye devam ediyor. Tavuğun ustası KFC son olarak menüsüne, lezzet tutkunlarının kalbini fethedecek ızgara kanat seçeneğini ekledi. KFC’nin çok sevilen çıtır patatesi, biscuit ekmeği ve bir soğuk içecekle birlikte servis edilen 6’lı ve 10’lu kanat menü seçenekleri, doyurucu ve zengin bir öğün arayanların vazgeçilmezi olacak.

    KFC’nin tavuk severlerle buluşan dışı çıtır, içi sulu ızgara kanatları, KFC ustalarının özenle hazırladğı baharatlarla marine ediliyor. Gerçek ızgara tadının yanı sıra özel acılı ızgara sosuyla şenlenen kanatlar, Türk mangalı ile yarışacak kadar iddialı lezzetiyle, mangal severler için de yeni bir alternatif.

    6’lı kanat menu 15,90TL, 10’lu kanat menu 21,90TL, karışık kanat kovası ise 38TL fiyattan satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.