DOLAR 32,513
EURO 34,9555
ALTIN 2435,739
BIST 9795,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzmir Optimum’da Kardeşim Benim 2 çılgınlığı

    İzmir Optimum’da Kardeşim Benim 2 çılgınlığı
    27.11.2017
    A+
    A-

    TAFF ve BRK’S Productions yapımı “Kardeşim Benim 2” filminin oyuncuları İstanbul’da binlerce seveniyle buluştukları 2 galanın ardından hafta sonu İzmirli sinemaseverlerle bir araya geldi. İzmir Optimum AVM Cinemaximum Sinemaları’nda hayranlarıyla buluşan oyunculara ilgi büyüktü. Gösterimden saatler önce fuaye alanını dolduran sinemaseverlerin akını öğlen saatlerinden itibaren başlayarak çığ gibi büyüdü. Gişede uzun kuyruklar oluşurken, biletler hızla tükendi.

    Burak Özçivit, Leyla Feray ve Pınar Deniz, AVM içine kurulan sahnede coşkulu kalabalıkla buluştu. Alkış ve çığlıklarla karşılanan oyuncular seyircilerle sohbet etti, oyuncular seyircilerin yanlarına giderek onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

    “Film Yapmanın En Güzel Yanı Sizlerle Buluşmak”

    İzmirli sevenleriyle buluşan filmin başrol oyuncularında Burak Özçivit, “Daha önce hiç İzmir’e gelmemiştim. Böyle bir kalabalık karşısında büyülendim. Size çok eğlenceli bir film hazırladık. Murat Boz çekimleri sebebiyle gelemedi. İlk filmde çok eğlenmiştik, bu filmde daha çok eğleneceğiz. Bugün sizlerle buradayız, yaptığımız filmlerin en güzel yanı bu. Çok güzel görünüyorsunuz buradan, harikasınız” dedi.

    En Mutlu Buluşma!

    Seyircilerden mikrofonu alan Dünya isimli genç kız: “Bundan 2 sene önce lösemi hastasıydım, en büyük hayalim Burak Özçivit’le buluşmaktı ve o bunu kabul etti. Çok mutlu oldum, bana çok moral verdi. Hastalığımı yendim onun büyük morali sayesinde çok teşekkür ediyorum ona. Şu an yeniden saçlarım var kirpiklerim var” deyince Burak Özçivit sahneden Dünya’nın yanına gitti ve ona 2 yıl sonra bir kez daha sarıldı. Tüm kalabalık bu güzel buluşmayı uzun uzun alkışladı.

    Coşkulu kalabalığın sevgi seli görülmeye değerdi. Ardından Burak Özçivit, Leyla Feray ve Pınar Deniz sinema salonlarını gezerek herkese iyi seyirler diledi.

    Filmin Konusu:

    İki ünlü kardeş olan Hakan ve Ozan’ın arkadaşları Tato ölmüştür. İki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat arkadaşlarına son vazifelerini yerine getirmek için köye gitmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Ve macera dolu eğlenceli hikaye başlar.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.