DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzmir’in yeni cazibe merkezi: Hilltown Karşıyaka

    İzmir’in yeni cazibe merkezi: Hilltown Karşıyaka
    26.04.2019
    A+
    A-

    Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

    Ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği yapacak AVM, lezzet noktaları ve çocuklara yönelik alanlarıyla şehrin yeni buluşma noktası olacak.

    Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir Karşıyaka’da alışveriş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Ulusal ve uluslararası markaları bir araya getirerek, tüketicilere eşsiz bir atmosfer sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını açacak ve ziyaretçilerle buluşacak.

    Türkiye’nin en prestijli alışveriş merkezlerini sektöre kazandıran Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Karşıyaka’da özel konsept bu projeyle, İzmir’in alışveriş keyfine bambaşka bir boyut getirecek. Hilltown AVM,birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

    Gurme lezzetler Hilltown Karşıyaka’da

    40’ı kafe ve restoran olmak üzere 200’den fazla markaya ev sahipliği yapacak Hilltown Karşıyaka’da ayrıca bir lezzet şöleni yaşatacak. Ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları Hilltown’da çok özel bir atmosferde buluşurken, tüketicilerin eğlence ve “yeme-içme”de de tek adresleri olacak.

    Şehre yeni bir “nefes”

    Açık ve kapalı alan konseptiyle tüketicilerin yaşamına dokunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlarıyla İzmir’in hayat bulduğu bir buluşma noktası olacak. Hilltown Karşıyaka’da ziyaretçiler keyifli ve ferah bir ortamda alışveriş yaparken, keyifli bir deneyimin de tadını çıkaracak.

    Rönesans İnşaat tarafından 90 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede, 68 bin metrekare kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve 7 sinema salonu bulunacak. Hilltown Karşıyaka ayrıca, 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare oyun alanıyla, İzmir’in en eğlenceli çocuk parklarından birine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka’ya mimarisi ve tarzıyla farklı bir hayat sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, dev etkinlik alanıyla da İzmir’de unutulmayacak anlar yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.