DOLAR 32,5796
EURO 35,0111
ALTIN 2460,109
BIST 9902,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzmit’te mobilyanın rotası Loda Mobilya

    İzmit’te mobilyanın rotası Loda Mobilya
    02.01.2020
    A+
    A-

    Benimsediği dekorasyon anlayışı ve vizyoner bakış açısıyla sektörde farklı bir noktada konumlanan Loda Mobilya, bölgenin en önemli şehirlerinden İzmit Mobesko’daki mağazasıyla büyük ilgi görüyor. Konsept mağazasıyla dikkatleri üzerine çekerken Loda Mobilya, 20 yıllık tecrübe ve kalitesini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor. Gelişen dünyanın, değişen beklentilerini karşılamak amacıyla her aşaması titizlikle yürütülen bir hizmet anlayışı benimsediklerinin altını çizen Davut Karaçak, güçlü iş birlikleri ile İzmit’teki varlıklarını güçlendireceklerini açıkladı.

    Mobilyadaki standartlara yeni bir soluk getirdiğimize inanıyoruz

    Kocaeli İzmit’te yer alan mağazalarının bölge halkı tarafından çok sevildiğini ifade eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Kocaeli, Türkiye’nin en özel ve kozmopolit şehirlerinden birisi. Üstelik nüfus olarak farklı demografik özelliklere sahip. Bunun yanı sıra İstanbul ve diğer sanayi şehirlerine yakın olmasıyla büyük avantajlar sağlıyor. Dolayısıyla böylesine güçlü bir atmosferde üstelik sektörün en önemli mobilya markalarının yer aldığı Mobesko’da mağazamızın yer alması ve büyük ilgi görmesi gurur verici. İzmit mağazamızı açtığımızdan beri çok olumlu dönüşler aldık. Bunun en önemli sebebinin ayrıcalıklı bir hizmet anlayışı sunmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Üretimden, satış aşamasına, satış sonrası hizmetlerden uzun süreli dayanıklılık garantisiyle holistik bir yapı kurduk. Devamlı olarak da styling ve düzenlemeler de dahil olmak üzere çeşitli değişimler ve yenilikler yapıyor ve Kocaeli halkına daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz” dedi.

    Bayilerimizle güçlenmeye ve ilerlemeye devam edeceğiz”

    Büyüme ve gelişme ekseninde bayilik anlayışının çok önemli olduğunun altını çizen Davut Karaçak; “Loda Mobilya olarak bayilik sisteminin temelini; markasının kalite, kanıtlanmış itibar ve güçlü kurumsal kimliğini paylaşmaya dayandırıyoruz. Bu kapsamda planlamadan fizibilite çalışmalarına kadar her aşamada bayilerimizin yanında yer alarak beraber çıktığımız bu yolda rehberlik ediyoruz. Tüm planlama ve uygulamayı sürdürülebilirlik temeli üzerine kuruyor, her süreci profesyonel bir mekanizmanın kontrolünde yürütüyoruz. Ailemizin bir üyesi olarak gördüğümüz ve aynı yolda düşündüğümüz bayilerimizle güçlenerek ilerliyoruz. İzmit mağazamızda olduğu gibi bayilerimizle sadece iş birliği yapmıyor, bir amaç ve global bir vizyonu paylaşıyoruz” dedi.

     

    Sadece evlerine değil hayatlarına dahil oluyoruz

    Loda Mobilya olan iş birlikleri hakkında konuşan İzmit Bayisi Pınar Arslan; “Loda Mobilya çatısı altında önemli başarılara imza atıyoruz. Elde ettiğimiz satış rakamları bir yana, müşterilerimizin hayatlarına dokunmuş olduğumuzu görmek en büyük kazancımız. Mağazamız Kocaeli’nin en prestijli bölgelerinden Mobesko’da yer alıyor. 1600 metrekare alan üzerine kurulu mağazamızda; yatak odalarından yemek odalarına TV ünitelerinden, koltuk gruplarına ve mobilya aksesuarlarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Konsept mağaza anlayışıyla hayat bulan Loda mağazasının, çizgi üstü bir tasarım ve rafine zevklerin buluşma noktası olacağına inanıyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.