DOLAR 32,479
EURO 34,5537
ALTIN 2475,937
BIST 9542
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İZOCAM’da Genel Müdür olarak Levent Gökçe atandı.

    İZOCAM’da Genel Müdür olarak Levent Gökçe atandı.
    24.04.2017
    A+
    A-

    LEVENT GÖKÇE KİMDİR?
    İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine atanan Sayın Levent Gökçe, 1967 yılında Aydın Söke’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi ve ardından ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Gökçe, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik eğitimini tamamladı. Profesyonel iş hayatına Akzo Nobel Kemipol şirketinde “Teknik Servisler Müdürü” olarak başladı. Gökçe, Saint-Gobain Weber’e geçiş yaptığı 1999 yılı ile 2002 yılları arasında Satış Müdürlüğü görevini üstlendi ve ardından sırasıyla; Satış ve Pazarlama Direktörlüğü (2002 – 2005) ve Genel Direktörlük (2005 – 2017) görevlerini başarı ile yürüttü. Evli ve 2 çocuk babası olan Levent Gökçe, İngilizce bilmektedir.

    İzocam’da 36 yıldır başarı ile çalışan A. Nuri Bulut ise Saint Gobain Grubu içinde farklı bir sorumluluk üstlenecektir. Bulut, Saint Gobain Grubu’nun Türkiye’deki büyüme stratejisine bağlı olarak Saint Gobain Türkiye Delegasyon yapılanması sürecini daha etkin kılmak ve Türkiye’deki Saint Gobain şirketleri arasında eşgüdüm sağlamak üzere Saint Gobain Türkiye Yöneticisi olarak atanmıştır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.