DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jennifer Lopez’den makyaj koleksiyonu

    Jennifer Lopez’den makyaj koleksiyonu
    16.04.2018
    A+
    A-

    Yıllarca makyaj sektörüne esin kaynağı olan ve stiliyle güzellik ilhamı veren Jennifer Lopez, Polonyalı kozmetik markası Inglot ile iş birliği yaptı. Ünlü yıldızın Inglot ile birlikte hazırladığı kapsül koleksiyon, 26 Nisan’da dünya genelinde satışa sunulacak.

     

    Inglot ve Jennifer Lopez iş birliği ile hazırlanan koleksiyon, geniş bir renk skalasına sahip. Hayatın güçlü feminen tarafını yansıtarak, kadınlara güzelliklerini çeşitli yönlerden dışa vurmalarını sağlayacak olan koleksiyon, Lopez’in ikonik makyaj stillerinden ilham alan makyaj severlerin kendi eşsiz görünümlerini de yaratmalarına izin verecek.

    Koleksiyonda 70 parça bulunuyor

    Pudralardan rujlara, farlardan paletlere kadar 70 parçadan oluşan koleksiyonda Lopez’in en sevdiği ve olmazsa olmaz dediği renkler yer alıyor. Doğal dumanlı tonlardan, göz alıcı ışıldayan renklere kadar uzanan koleksiyonda; aydınlatıcı, bronzer, parlatıcı rujlar ve maskara da bulunuyor. Koleksiyonun yıldızı olarak gösterilen Freedom System ise, makyaj severlerin 300 bin üzerinde kombinasyon yaratmalarını sağlayacak.

    Güzellik gurusu Jennifer

    Renk skalasından, reklam kampanyasına; paketlemeden, ürün isimlerine kadar her aşamada marka ile yakından çalışan Jennifer Lopez; “Koleksiyonun eşsiz ve heyecan verici kısmı Freedom System paleti. Kendi kişisel paletimizi ihtiyacımız doğrultusunda istediğimiz renklerden ve ürünlerden oluşturmamızı sağlıyor.” Inglot ABD Operasyon Bölge Müdürü Grzegorz Inglot ise; ‘’Jennifer ileri görüşlü, gerçek bir güzellik gurusu. Onu ünlü kılan, o ince parlamayı yaratmak için hangi ürünlerin gerekli olduğuyla beraber, kadınların ne istediğine dair de eşsiz bir içgüdüye sahip olması. Başka bir partner isteyemezdik” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.