DOLAR 32,5376
EURO 34,899
ALTIN 2438,382
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jeunesse Global Türkiye Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürü Devrim Hamaratlar oldu

    Jeunesse Global Türkiye Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürü Devrim Hamaratlar oldu

    Cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden genç görünüm sistemine kadar geniş bir yelpazedeki inovatif ürünleriyle bugün 141 ülkede yer alan ve Türkiye pazarına iddialı şekilde giren Jeunesse Global’in Türkiye Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürlüğü görevine Devrim Hamaratlar atandı. İlk ayında Türkiye’yi dünya birincisi yapan Hamaratlar önümüzdeki dönemde çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

    Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Devrim Hamaratlar, bugüne kadar Unilever, Beiersdorf, Allied Domeco, Wilkinson Sword-Energizer, Gallaher Tobacco, Oriflame Kozmetik, Farmasi Kozmetik gibi uluslararası şirketlerdeki başarılı yöneticilik deneyiminin ardından Jeunesse Ailesi’ne katıldı. Hamaratlar’ın sorumluluk alanında Jeunesse Global’in Bosna Hersek, Slovenya, Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Sırbistan, Karadağ ve Kıbrıs Genel Müdürlüğü görevleri de bulunuyor.

    “Türkiye’de hızla büyüyeceğiz”
    Jeunesse Global Türkiye, Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürü Devrim Hamaratlar, yenilikçi ve özel içerikli ürünleriyle ayrışan Jeunesse’in Türkiye’de çok büyük hedefleri olduğunu belirterek, “Geliştirdiği inovatif ürünleriyle ve oluşturduğu global platformuyla çığır açan Jeunesse Global, Türkiye pazarına çok başarılı bir adım attı. Türkiye, Jeunesse dünyasındaki 141 ülke içerisinde Şubat-Mart döneminin büyüme lideri oldu. Jeunesse Global ürünlerinin Türkiye’de sevilmesi bize güç katıyor. 2017 yılı için 50 bin distribütör sayısına ulaşmak istiyoruz. Türkiye pazarına Luminesce, Instantly Ageless, Reserve ürünleriyle girdik ve 2017 yılında kendi bölgemizde birinci olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de de hızla büyüyerek, hedeflerimize birlikte büyük bir aile olarak yürüyecek, birlikte başarılı olacak, birlikte kazanacağız” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.