DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jeunesse Global Türkiye, büyümeye devam ediyor

    Jeunesse Global Türkiye, büyümeye devam ediyor
    21.07.2017
    A+
    A-

    İnovatif ürünleriyle 141 ülkede güzelliği yeniden tanımlayan Jeunesse Global, Türkiye’de hızla büyümeyi sürdürüyor. Cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden genç görünüm sistemine kadar geniş yelpazedeki ürün grubuyla 2017’ye iddialı bir başlangıç yapan Jeunesse Global Türkiye, Şubat ve Mart aylarında yüzde 581’lik büyüme oranıyla 140 ülkeyi geride bırakarak, en hızlı büyüyen ülke konumuna yükseldi.

    Uzun ömrün sembolü 9 rakamından ilham alarak 09.09.2009’da kurulan Jeunesse Global, Kasım 2016’da Türkiye pazarına girdi. Kısa sürede Türkiye sağlıklı yaşam (wellness), yaşlanma karşıtı cilt bakımı ve gıda takviyesi pazarında iddialı bir konuma yükselen marka, 14 bin distribütöre ulaştı. Yüzde 581’lik rekor büyümeyle 140 ülkeyi geride bırakan Jeunesse Global Türkiye, Jeunesse Global içinde en hızlı büyüyen ülke oldu.

    9 yeni ülke, küresel bir aile

    Her gün biraz daha genişleyen Jeunesse Global Türkiye ağına katılan 9 ülke ise şöyle: Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan ve KKTC. “Küresel bir aile” mottosuyla yola çıkan Jeunesse Global, 88’den fazla ülkede aktif durumda. Yenilikçi ürünleriyle beğeni kazanan marka, distribütörlerin çoğunlukla ürünleri kullanıp çok beğendikten sonra Jeunesse’in parçası olmaya karar verdiklerini belirtiyor. Jeunesse Global, 2017 sonuna kadar 20 yeni ürünü tüketiciyle buluşturacağını müjdeliyor.

    Jeunesse Kids Vakfı dezavantajlı çocuklar için çalışıyor

    Kendini bütün dünya çocuklarının hayatında pozitif bir etki yaratmaya adayan Jeunesse Kids Vakfı ise dünya genelinde temel sosyal haklardan mahrum topluluklardaki genç insanlar için daha iyi yarınlar inşa etmeyi sürdürüyor. Vakıf, çocukların temel ihtiyaçları olan eğitim, beslenme ve sağlık hizmetlerine erişimini sağlamak, kötü muamele, ihmal ve çocuk istimrarını sona erdirmeye yönelik projeler yürütmeye devam ediyor. Jeunesse Kids Vakfı’yla ilgili ayrıntılı bilgi için http://jeunessekids.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Jeunesse Global Hakkında

    Jeunesse Global markası 09.09.2009 tarihinde Randy Ray ve Wendy Lewis tarafından kurulmuştur. Global bir marka olma temeliyle kurulan marka sadece 6 yıl gibi kısa bir sürede cirosunu 1.1 Milyar dolara taşımıştır. İnsanların potansiyellerini açığa çıkarması ve birbirlerini güçlendirirken genç görünerek dünyaya pozitif etki etmesini misyonları olarak belirleyen Jeunesse, “Tek Takım, Tek Aile, Tek Jeunesse” olma sloganıyla ilerlemiştir. 2017 yılı için hedeflenen distribütör sayısı 50.000’dir.

    Jeunesse Global ürünleri cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden Jeunesse genç görünüm sistemine (içerisinde yer alan ürünler Cilt Bakımı, Makyaj, Kilo Yönetimi, Enerji İçeceği, Wellness) yenilikçi pek çok ürünü geniş bir yelpazede sunar. Dr. Nathan Newman, Dr. Vincent C. Giampapa, Dr. William Amzallag ve Dr. Donna Antarr gibi uzman doktorlardan oluşan Bilimsel Danışma Kurulu, yenilikçi yaşlanma karşıtı ürünlerin geliştirilmesini, formüle edilmesini ve test edilmesini destekler. Her kurul üyesi, dermatoloji, yaşlanma karşıtı, önleyici tıp ve yoğun bakım tıbbı alanlarında, Jeunesse’e eşsiz bir altyapı ve bilgi birikimi kazandırır. ABD’de üretilen özel ürünlerle, sektörün çok kazandıran ödül planı ve ürünlerin, yanı sıra eğitim ve desteğin paylaşıldığı son teknolojiye sahip global bir platform yaratacak teknik bilgiyle donatılan Jeunesse, çok dilli müşteri hizmetleri, arka ofis desteği ve global kayıt imkanı ile altı kıtada, 141 ülkede ve 32 tam operasyonlu ofisi ile büyümüştür.

    Bugün dünyanın her köşesinden yüz binlerce insan Jeunesse’e katılarak, coğrafi sınırlardan, farklı dil veya kültürlerden bağımsız olan global bir aileyi oluşturmaktadır. Jeunesse Global, Direct Selling News 2016 Global 100 Raporuna göre dünyanın en büyük 14. Doğrudan Satış şirketidir. Jeunesse, ayrıca Inc. 500 (America’s Fastest-Growing – Private Companies) listesinde yer alan tek Doğrudan Satış Şirketi ve 6 yıl içerisinde 1 milyar dolara ulaşmış “En Hızlı Büyüyen Doğrudan Satış” şirketidir. 2016 Yılı global satış geliri 1.4 milyarın üzerinde olan marka, 217’den fazla uluslararası ödülle başarısını sergilemiştir. Türkiye pazarına Luminesce, Instantly Ageless, Reserve ürünleriyle giren marka 2017 yılında kendi bölgesinde birinci olmayı hedeflemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.