DOLAR 32,3096
EURO 35,06
ALTIN 2278,504
BIST 8961,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özel olarak tasarlanan Luminesce Serum yaz aylarına parlaklık katacak

    Özel olarak tasarlanan Luminesce Serum yaz aylarına parlaklık katacak
    03.08.2018
    A+
    A-

    Jeunesse Global için dermatologlar tarafından özel olarak geliştirilen Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım serisi, cildinizin gençlik ışıltısı ve parlaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Cilt aydınlatıcı, Gündüz Nemlendirme Kompleks, HydraShield Maske, İleri Gece Onarım Kremi, Yüz Temizleyici, Temel Vücut Yenileme Losyonu, Ultimate Toparlayıcı Maske ve serumdan oluşan bu özel seri, cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım serisi, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor.

    Cildinize Luminesce Serum Dokunuşu

    Özel formüle edilen Luminesce Serum, içerisindeki kök hücre teknolojisiyle geliştirilen APT-200 büyüme faktörü ile cildinizde oluşan çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya ve cilt rengini eşitlemeye yardımcı olur. Cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunur. Cildin pürüzsüzlüğünü arttırarak sıkılaşmasına yardım eder. Yaz aylarında cildinizin ihtiyaç duyduğu besleyiciliği sağlarken, cildinizin yenilenmesini destekleyen Luminesce Serum ile daha eşit görünümlü bir cilt tonuna kavuşabilir, renk farklılıklarından arınarak, pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Basit adımlarla etkili güzellik

    Luminesce Serumu cildinizi uygun bir yüz temizleyici ile temizledikten sonra (daha iyi sonuç alınması için yüzünüzü Luminesce Cilt Temizleyici ile temizleyebilirsiniz.) yüzünüze ve boynunuza ufak bir miktar uygulamanız yeterli olacaktır. Serumu dairesel hareketlerle eşit şekilde masaj yaparak yedirerek sabah ve gece günde iki kere kullanabilir sonuçları aynada izleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.