DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor

    Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor
    16.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin eğlence sektöründeki en güçlü markası Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor.

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezleri konumunda yer alan İstMarina Alışveriş Merkezi, dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını Anadolu yakasının gözde semti Kartal’ın doğa manzarası eşliğinde ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

    Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, eğlence hayatının önemli markalarından Jolly Joker ile Anadolu Yakası’na yeni bir renk ve yeni bir soluk getiriyor.

    Türkiye’nin eğlence sektöründeki en güçlü markalarından Jolly Joker, Kartal İstMarina’da görkemli bir açılış yapmaya hazırlanıyor. 19 Ekim Cuma günü saat 22:00’de kapılarını açacak olan muhteşem gecede fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun sahne alacak. Sürprizlerle dolu gecede cemiyet ve iş dünyasında önemli isimler de olacak.

    İSTMARİNA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

    Hakan Altun’la 19 Ekim Cuma günü kapılarını açan Jolly Joker Kartal İstMarina’da programlar da belli oldu. Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı Jolly Joker Kartal İstMarina’da ikinci muhteşem gece ise 20 Ekim Cumartesi günü Gülşen ile gerçekleşecek. 24 Ekim Duman, 26 Ekim Selami Şahin, 27 Ekim Cem Adrian olarak belirlenen Ekim programının ardından Kasım ayında da Jolly Joker Kartal İstMarina’nın muhteşem eğlence programı tüm hızıyla devam edecek.

    BİLETLER JOLLY JOKER İSTMARİNA VE BİLETİX’TE

    2 bin 500 kişi kapasiteli Jolly Joker Kartal İstMarina, Anadolu yakasında ilk şubesiyle eğlencenin rotasını değiştirmeye hazırlanıyor. Mekandaki tüm etkinlik biletlerine Jolly Joker İstMarina gişelerinden ve biletix üzerinde ulaşılabiliyor. Etkinlik takvimi ise Jolly Joker İstMarina sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.