DOLAR 32,3418
EURO 35,1009
ALTIN 2310,366
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jumbo’dan annelere zarif ve ayrıcalıklı tasarımlar ile hediye seçenekleri

    Jumbo’dan annelere zarif ve ayrıcalıklı tasarımlar ile hediye seçenekleri
    10.04.2019
    A+
    A-

    Zamansız tasarımlarıyla herkesi büyüleyen Jumbo, Anneler Günü’nde sizi ve annenizi her zaman doğal, sağlıklı, şık ve dayanıklı ürünlerle buluşturarak, hediye seçimlerinizi kolaylaştırıyor.

    Anne Sofraları Çiçek Saçıyor

    Jumbo, çiçek motifleriyle işlenen Violet yemek takımını, anne sofralarının güzelliğine güzellik katmak isteyenlerin tercihine sunuyor. Hem şık hem de duygusal bir hediye alternatifi düşünenler, 60 parça 12 kişilik Violet yemek takımını çiçek seven annelerine hediye ediyor.

    Mutfağın Baş Tacı Annelere Tencere Seti

    Mutfağın usta aşçısı anneler, Jumbo’nun “Ateş Mucizesi”ürünü olan Flame tencere seti ile sofralara lezzet katmaya devam ediyor. Jumbo’nun akıllı tencere serisi, 5 farklı katmandan oluşan benzersiz tasarımı, iletkenliği artıran malzemeleri sayesinde ısıyı tüm yüzeylere eşit dağıtarak, hem daha sağlıklı hem de daha leziz yemeklerin ortaya çıkmasında annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

    Beş Çayı Seven Annelere En Güzel Hediye Jumbo’da

    Paslanmaz çelikten yapılan Jumbo Metalix çaydanlık takımı, annenizin mutfağı için şık olduğu kadar dayanıklı bir hediye seçeneği oluyor.

    Kahve Sever Annelere Fincan Takımı

    Jumbo’nun zarif tasarımına sahip porselen kahve fincanları Anneler Günü’nde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz alternatif ürünlerin başında yer alıyor. Beyazın asilliğini temsil eden Globe fincan takımı annenizin her kahve içişinde ona sizi anımsatacak.

    Annelerin Vazgeçilmez Mutfak Aksesuarı Saklama Kapları

    Yemek yapmayı ve mutfakta zaman geçirmeyi seven annelerin en çok beğeneceği ürünler arasında yer alan Globe kapaklı saklama kapları, alternatif seçenekleri ile Jumbo’da yer alıyor. Globe saklama kapları, birbirinden nefis yemek kokularının yükseldiği mutfaklarda leziz yemeklerin uzun süre tazeliğini korumasına yardımcı oluyor.

    Usta Aşçılara Düdüklü Tencere Seti

    Mutfakta harikalar yaratan anneler, Jumbo’nun Procook düdüklü tenceresi ile hem zamandan hem enerjiden tasarruf ediyor. 6 lt kapasiteye sahip olan düdüklü tencere, kısa zamanda hassas pişirme yeteneğiyle yemeklerinizdeki vitamin ve minerallerin korunmasını sağlayarak, keyifli yemeklerin hazırlamasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.