DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kabloder’in yeni dönem başkanı yeniden Erkan Aydoğdu

    Kabloder’in yeni dönem başkanı yeniden Erkan Aydoğdu
    29.03.2019
    A+
    A-
    Türk kablo sektörünün başvuru ve buluşma noktası Kablo Sanayicileri Derneği’nin (Kabloder) 2019 yılı Genel Kurul Toplantısı, 28 Mart günü gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yapılan seçim ile, Kabloder’in yeni dönemde de başkanı Erkan Aydoğdu oldu.
    Türk kablo sektörünün önde gelen 18 üreticisini bünyesinde barındıran Kabloder, kurulduğu günden bu yana sektörün gelişmesi, sorunları tespiti ve çözüme ulaştırılması gibi konularla ilgili çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. “Önce Güvenlik” diyen ve kalite konusunda yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Kabloder’in 2019 yılı Genel Kurul Toplantısı, 28 Mart günü Florya Develi Restoran’da gerçekleşti. Toplantıda yeni yönetim seçimi yapıldı ve seçim sonucunda Erkan Aydoğdu, Kabloder’in yeni dönemde de başkanı oldu.
    Kabloder’in tüm üyelerinin katıldığı Genel Kurul Toplantısı’nda ayrıca, 2018 yılı değerlendirildi ve 2019 yılı planları üzerinde görüşüldü. Geçmiş dönemde yapılan tüm çalışmaların ve alınan tüm aksiyonların tek tek değerlendirildiği toplantıda, Erkan Aydoğdu’nun liderliğinde gerçekleştirilen ve kalite bilincinin yaygınlaştırılmasına ve standart dışı kablolarla mücadeleye yönelik çalışmalar dikkat çekti. Bu çalışmalar sayesinde, Türk kablo sektörünün sesi olan Kabloder’in sesini son tüketiciden T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na kadar, Türk kablo sektörünün tüm paydaşlarına duyurduğunun altı çizildi.
    Yeni dönemde de güvenlik konusunun ön planda olacağını belirten Erkan Aydoğdu, tekrardan Kabloder’in başkanı seçilmesi üzerine, “Türk kablo sektörünü temsil eden Kabloder’in başkanlık görevini bir dönem daha yürütecek olmak, benim için son derece gurur verici. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları, 2019 yılında ve sonrasında da yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Bizim için her zaman ‘Önce Güvenlik’. Dilerim ki, sektörümüzün tüm paydaşları da bu süreçte bizimle birlikte hareket edecek ve sektörümüzü çok daha iyi noktalara, hep beraber getireceğiz.” dedi.
    2019 yılı başında standart dışı kablolara karşı savaş açan Kabloder, sektördeki kalite bilincini artırmayı hedefliyor. Çalışmalarının başlangıç noktasını “Önce Güvenlik” şeklinde tanımlayan Kabloder, piyasada denetimlerin artması ve standartlara uygun olmayan üretim ve dağıtımı engellemek amacıyla, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile de iletişim halinde, yoğun bir şekilde çalışıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.