DOLAR 32,3374
EURO 35,2009
ALTIN 2247,444
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadın ruhunun asaleti Turquoıse Serisi

    Kadın ruhunun asaleti Turquoıse Serisi
    07.03.2018
    A+
    A-

    “Fakir Turquoise Serisi” göz alıcı etkisiyle mutfaklara tarz getirirken ellerinize çok yakışacak…

    Renkli serileriyle küçük ev aletlerine tasarım ve estetik kazandıran Fakir Hausgeräte,2018 yılına yine iddialı ve çok özel bir seri ile girdi. Fakir Hausgeräte, kendi özel renk pantonesiyle tasarladığı Turquoise serisiyle doğanın dinginliğini mutfaklara taşıyor.

    Mavi ve yeşilin büyüleyici ahengiyle adını turkuaz taşından alan bu muhteşem renk, Fakir Hausgeräte’nin mutfak grubu ürünleriyle ilk kez mutfaklara geliyor. Tourquoise serisinde yer alan Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Lucca Blender Seti, Sierra El Mikseri, TrexDual Doğrayıcı, Temper Çay Makinesi, Goldie Su Isıtıcısı ve Gravis Tost Makinesi kadınların mutfaktaki en büyük yardımcıları oluyor.

    Keyifli lezzetlere imza atarken en büyük yardımcınız olacak Fakir Turquoise serisi, verdiği huzurlu enerjisiyle ferah ve pozitif bir mutfak ortamında yaratıcılığınızı artırıyor. Şık tasarımıyla doğanın bereketini evinize taşıyan turkuaz, her renk mutfağa kolaylıkla dekoratif uyum sağlıyor.

    Elektrikli ev aletlerinin lider markası Fakir Hausgeräte, elektrikli süpürgelerden, kişisel bakım ürünlerine, mutfak grubu ürünlerden ütülere geniş ürün gamıyla nesillerdir hayatı kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.