DOLAR 32,4481
EURO 34,4974
ALTIN 2474,228
BIST 9576,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadınlar Günü’ne özel “Yeni Bir Sen”

    Kadınlar Günü’ne özel “Yeni Bir Sen”
    06.03.2019
    A+
    A-

    Axis İstanbul AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Yeni Bir Sen” kampanyası düzenliyor. Hediye Dükkanı’nda önemli markaların güzellik ve bakım ürünlerini Axis İstanbul Kart sahipleriyle buluşturacak olan Axis İstanbul AVM, kurulacak “Yeni Bir Sen” standıyla ziyaretçilerine güzellik ve bakım konularında önemli ipuçları verecek.

    Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM, 8 Mart tarihinde başlayacak ve 17 Mart tarihine kadar devam edecek “Yeni Bir Sen” kampanyasıyla güzellik ve bakıma dair önemli bilgilerin paylaşılacağı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

    Kampanya kapsamında, Axis İstanbul ziyaretçisi kadınlar hafta içi yapacakları alışverişlerle Axis İstanbul Kart’larına toplayacakları 150 puan karşılığında Hediye Dükkanı’ndan çok çeşitli kozmetik ürünleri hediye olarak alabilecekler. Kampanya süresince kurulacak “Yeni Bir Sen” standında ise güzellik ve bakım hizmetlerinden faydalanabilecekler.

    Güzellik uzmanları, “Yeni Bir Sen” standını ziyaret eden misafirlere makyaj teknikleri ve cilt bakımı gibi konularda önemli bilgiler paylaşacak. Makyaja dair püf noktalar ve önerilerin anlatılacağı stand alanında, çok farklı makyaj teknikleri isteyen ziyaretçilere uygulamalı olarak yapılacak. Kampanya süresince her Cuma (8 Mart ve 15 Mart) özel verilecek bu güzellik ve bakım hizmeti 12.00 -20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Alanda hizmet verecek kuaför ise çeşitli saç modellerini ücretsiz olarak uygulayacak. Sezonun trendi örgüden topuza, fönden maşaya diledikleri modeller, Axis İstanbul ziyaretçilerinin saçlarıyla buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.