DOLAR 32,5656
EURO 34,8968
ALTIN 2439,5
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadınlar Günü’ne özel yüzde 25 indirim

    Kadınlar Günü’ne özel yüzde 25 indirim
    08.03.2017
    A+
    A-

    Hayatımızın her alanını renklendiren kadınlarımızı en özel günlerinde de unutmamak gerekiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel birbirinden renkli meyve aranjmanları, günlük hazırlanan kurabiye ve kekleri beylerin beğenisine sunan Nefis Demet, kadınları daha da özel hissettiriyor. Portakal, çilek, kivi, ananas ve elma gibi taze meyveler eşliğinde oluşturulan meyve sepetleri, kekler ve kurabiyeler yüzde 25 indirimli olarak satışa sunuluyor.31 Mart tarihine kadar arasında geçerli olacak kampanya ile Nefis Demet’deki en lezzetli hediyelere ulaşabilirsiniz.

    Nefis Demet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hayatımızda en önemli yere sahip olan kadınlarımızı da unutmuyor. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile birbirinden şık meyve aranjmanları, kekler ve kurabiyeler yüzde 25 indirimli olarak satışa sunuluyor. Günlük olarak özenle hazırlanan aranjmanlar eşsiz tatları ile beylerin kurtarıcısı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.