DOLAR 32,4883
EURO 34,9622
ALTIN 2434,955
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadınları temizlik kimyasallarından koruyor, su tüketimini yaklaşık yüzde 40 azaltıyor

    Kadınları temizlik kimyasallarından koruyor, su tüketimini yaklaşık yüzde 40 azaltıyor
    08.03.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin köklü armatür ve vitrifiye markası E.C.A. SEREL, Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda son teknoloji ile geliştirilen en yeni ürünlerini ilk kez sergiledi. “Hayatı kolaylaştıran parlak fikirler” konseptiyle sunulan ürünler, sahip olduğu teknolojiyle Türkiye’nin temizlik alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor. Türkiye’de banyo-mutfak temizliğinde genellikle temizlik kimyasalları kullanıldığına ve ovma işlemi için çok fazla güç harcandığına dikkat çeken Elmor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Enver Öz, “Hygiene Plus teknolojisi kendi kendini temizleme özelliğiyle hem temizlik kimyasalı tüketimini hem de temizliğe ayrılan zaman ve enerjiyi azaltıyor. Ürünler bir arada kullanıldığında evin su tüketimini de yüzde 40’a varan oranda düşürüyor” diye konuştu. Temizlik anlayışının yerleşik kalıplarını yıkan Hygiene Plus teknolojisine sahip ürünler; kir tutmayan özel yüzey kaplamalı vitrifiye ve armatürlerden, otomatik olarak devreye girip iç yüzeyleri su sıçratmadan temizleyen lavabo ve klozetlerden oluşuyor.

    Elginkan Topluluğu’nun armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü markası E.C.A. SEREL, en yeni ürünleriyle Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’na katıldı. Üstün teknoloji ve modern tasarımı yerel ihtiyaçlarla buluşturan E.C.A. SEREL, dünyanın en ileri teknolojilerini ilk defa yerli üretimle Türkiye pazarına sunuyor. Ürünler hem temizliğe harcanan süreyi hem de su ve tüketimini en aza düşürüyor.

    Üstün teknoloji ve modern tasarımı bir araya getiren Hygiene Plus özellikli ürünlerin daha az tüketim, daha sağlıklı bir yaşam ve daha kolay bir hayat vaat ettiğini vurgulayan Elmor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Enver Öz şunları ifade etti:

    “Su tasarrufu her zaman temel önceliklerimiz arasında oldu. Dört kişilik bir ailenin evde harcadığı su miktarı yılda yaklaşık 264 bin litreye ulaşıyor. Yaptığımız çalışmalar sonucunda E.C.A SEREL ürünleriyle mutfak ve banyolarda bu tüketimi yüzde 40’a varan oranlarda düşürüyor, şebeke suyu kullanımda ciddi bir tasarruf sağlıyoruz.”

    Kadınlar kendilerine zaman ayırabilecek
    Ürünlerin su tüketiminin yanı sıra temizliğe ayrılan zaman ve enerjiyi de azalttığını belirten Öz, sözlerine şöyle devam etti:
    “Ülkemizde temizlik işleri maalesef halen büyük ölçüde kadınların sorumluluğunda. Elbette bu sorumluluğun paylaşılması en büyük temennimiz. Diğer yandan Hygiene Plus ürünlerimizle kadınları bu sorumluluktan özgürleştirmek, onların kendilerine daha fazla zaman ayırmalarını sağlamak için de önemli bir adım attık. En ileri teknolojilerle ürünlerimize kazandırdığımız kir tutmama ve kendi kendini temizleme gibi özellikler sayesinde temizlikte harcanan süreyi kısaltmaktan ve bu sırada maruz kalınan kimyasalları en aza indirgemekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.“

    Temizliğin yeni standardı
    Yeni bir teknoloji ile geliştirilen ve SEREL’in tüm ürünlerinde standart hale getirdiği Hygine Plus teknolojisi Türkiye’de ilk kez E.C.A. armatürlere uygulanarak geniş kullanım alanına yayılıyor. Hygine Plus teknolojisi kullanılarak üretilen armatürler, güvenle dokunabilme ayrıcalığı sunan özel yüzey kaplamasıyla öne çıkarken, evlerin yanı sıra, ortak kullanım alanlarındaki hijyen problemine maksimum çözüm sunuyor. Hygine Plus özelliği sayesinde kullanıcılar temizliğin en güvenli yoluyla tanışıyor, su ve deterjan kullanımında tasarruf sağlıyor, bu yolla doğaya ve insan sağlığına katkıda bulunuyor. Hygiene Plus teknolojisiyle üretilen ürünler fiyat farkı gözetilmeksizin tüketicinin beğenisine sunuyor.

    Tüketiciye hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunan E.C.A.’nın en yeni ürünlerinden biri olan Touch/Dokunma kontrollü lavabo, eviye ve bataryalar da fuarda yerini alıyor. Bataryanın herhangi bir noktasına dokunarak açıp kapayabilme ya da kendi kendinden kapanabilme ayrıcalığı, yerli üretimde ilk kez E.C.A. kalite ve güvencesiyle tüketiciye sunuluyor.
    SEREL’in klozetlere yönelik geliştirdiği EasyWash yıkama sistemi, ürünün iç yüzeyini su sıçratmadan yıkama özelliği ile öne çıkıyor ve klozet yüzeyinde 360 derece %100 temizlik sağlıyor. SEREL Easywash lavabolarda ise kendi kendine devreye giren yıkama sistemi sayesinde temizlik sağlayan yeni teknolojisi, fonksiyonellik ve hijyen konularına farklı bir boyut getiriyor.

    Hem minimal hem multifonksiyonel
    Minimal tasarımı ile fark yaratan Helios serisi multifonksiyonel kullanım sağlıyor. Daire ve kare formlu iki alternatifi bulunan seri, çocuk lavabosu seçeneğiyle ev ve toplu kullanım alanlarda hak ettikleri ayrıcalığı tanıyor. Görselliği üst düzeyde tutan, ıslak mekânları evin şık mekânları haline dönüştüren renkli ürünler banyolara canlılık ve renk getiriyor.

    E.C.A. ve SEREL tüketiciye, ECOLOGIC ürünler adını verdiği, “doğaya ve insana saygılı” yüzlerce çeşit armatür, vitrifiye, gömme rezervuar ve klozet kapaklarından oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Geliştirilen ürünler LEED, BAREM ve DNG gibi yeşil bina derecelendirme sistemlerine puan kazandırıyor. “Yeşil Bina Derecelendirme Sistemi” ile yapılarda ölçülebilir oranda verimlilik artıyor.

    E.C.A ve SEREL’in “Hayatı Kolaylaştıran Parlak Fikirler” standı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköyde gerçekleşen UNICERA Fuarı’nda 4. Salon, No.B02’de ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.