DOLAR 32,5014
EURO 34,8173
ALTIN 2487,903
BIST 9560,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahraman Tazeoğlu yeni kitabı ‘İki Söz’ ile D&R İzmir’de

    Kahraman Tazeoğlu yeni kitabı ‘İki Söz’ ile D&R İzmir’de
    27.09.2017
    A+
    A-

    Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünleriyle ziyaretçilerini buluşturan D&R, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında düzenlediği D&R Live etkinlikleriyle herkes için bir keşif dünyası sunuyor.

    D&R, Türkiye’nin en önemli yazarları ile düzenlediği imza günü etkinlikleriyle kitapseverleri bir araya getiriyor. D&R hafta sonu boyunca farklı yazarlar ve farklı mağazalarda ile düzenleyeceği imza günlerinde bol kitaplı bir hafta sonu sunuyor.

    Kahraman Tazeoğlu Yeni Kitabı ‘İki Söz’ ile D&R İzmir’de

    Araz, Bukre, Söz, Mavi Ev, Mor ve Kıyısızlar gibi kitaplarıyla birçok dalda ödüle layık görülen Kahraman Tazeoğlu, yeni çıkan kitabı İki Söz’ün ilk imza gününde D&R İzmir Mavibahçe’de olacak.

    Yalnızlık ve aşk üzerine roman ve şiirler yazan, bu duyguları tahlilde usta bir yazar ve şair olan Kahraman Tazeoğlu, 1 Ekim Pazar Günü Saat 15.00’te D&R İzmir Mavibahçe’de sevenleri ile buluşacak.

    D&R Etkinlikleri Türkiye’nin dört bir yanında!

    Türkiye’nin her yerinde sevenleriyle buluşan D&R farklı noktalardaki şubelerinde de sevilen yazarları ağırlamaya devam ediyor.

    Küllerinden yeniden doğan ve bu doğumu yüzbinlerin gözü ve kalbi önünde gerçekleştiren Nilgün Bodur, ilham veren hayat hikâyesi ve kitaplarıyla 30 Eylül D&R Ankara Armada’da kitapseverler ile imza gününde bir araya gelecek.

    Ermeni, Rum, Musevi, Türk ve Rus mensuplarıyla İstanbullu geniş bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen ve tüm bu tarihi, çeşitliliği, renkliliği kişiliğine, yaşam temposuna taşımayı başaran Aret Vartanyan 1 Ekim Pazar Günü Saat: 14.00’de D&R Diyarbakır Ceylan Karavil Park’ta sevenleri ile bir araya gelecek.

    Sen ve Ben, Geɾçekten Yaşıyoɾ Musun, Çıɾılçıplak Aşk gibi kitaplarıyla milyonlara ulaşan genç yazar tüm eserleri ve hoş sohbeti ile Diyarbakır’da olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.