DOLAR 32,5
EURO 34,81
ALTIN 2476,972
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’ndan çikolata tadında bayram

    Kahve Dünyası’ndan çikolata tadında bayram
    06.08.2018
    A+
    A-

    Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren bayramlar, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Kahve Dünyası ile tatlanıyor. Gerçek çikolatayı meyve çeşitlerinden karamele eşsiz lezzetler ve sofistike tasarımlar ile buluşturan el yapımı spesiyaller hem ikram hem de hediye için akla gelen ilk seçenek oluyor. Klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi madlenler damaklarda eşsiz bir tat bırakırken, bayram sofralarının ardından içilen Türk kahvelerine ise dışı çikolata kaplı, içi bol fıstıklı çifte kavrulmuş lokumlar eşlik ediyor.

    Kahve Dünyası, gerçek çikolatadan gelen gerçek mutluluk ile Kurban Bayramı’nı kutluyor. Çikolatayı taptaze meyveler, yemişler ve karamelden kahveye birbirinden enfes dolgular ile sunan Kahve Dünyası, bayramı unutulmaz lezzetlerle taçlandırıyor.

    Fıstıktan bademe, karamelden tropik meyveliye birbirinden özel lezzetleri gerçek çikolatayla buluşturan Spesiyal, şık ve sofistike sunumuyla ikramın yanı sıra hediye için de güzel bir alternatif oluşturuyor. Hindistan cevizli, bitter ve sütlü çikolata dolgusuyla damakları şenlendiren Trüf’ün sırrı ise gerçek kakao ve el yapımı üretiminden geliyor.

    Çocuklar gibi sevindiren lezzet!

    Rengarenk paketli tasarımıyla adeta çocukluk günlerine götüren Lavi, çikolatasının içiyle de bambaşka bir keyif yaşatıyor. Yumuşacık dolgusu, karamel, fındık, frambuaz, kahve ve Antep fıstığı ile harmanlanan bu özel lezzet, bayramın tadını doyasıya çıkartmak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Klasikten özel tasarıma

    Kahve Dünyası’nın çikolataları, yalnızca tatlarıyla değil, sunumlarıyla da her zevke hitap ediyor. Sütlü ve bitter çeşitleriyle madlen, klasikten vazgeçmeyenlere aradıkları lezzetin çok daha fazlasını sunuyor. Gaziantep’in meşhur boz fıstıklarını sütlü veya bitter çeşitleriyle yeniden yorumlayan Roche ise el yapımı lezzeti ve şık tasarımıyla bayram misafirlerini gerçek çikolata tatmaya davet ediyor.

    Türk kahvesinin tadı çikolatalı lokumla çıkıyor

    Bayram geleneklerinden biri de yemeklerin ardından içilen Türk kahveleri. Kahve Dünyası’nın kendine has tadı ve eşsiz kokusuyla özel Türk kahvesine, dışı sütlü veya bitter çikolata kaplı, içi Antep fıstıklı çifte kavrulmuş lokumları çok yakışıyor.

    Mağazalarında yalnızca kendi ürettiği lezzetleri sunan Kahve Dünyası’nın tüm çikolatalarında birinci sınıf kakao kullanılırken, hiçbir üründe katkı maddesine yer verilmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.