DOLAR 32,5565
EURO 34,9532
ALTIN 2445,585
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’ndan kışı sevdiren lezzetler!

    Kahve Dünyası’ndan kışı sevdiren lezzetler!
    23.01.2019
    A+
    A-

    Kahve Dünyası misafirlerinin soğuk kış günlerini sevme nedeni haline gelen lezzetler mağazalardaki yerini aldı! Espressoyla bal, tarçın, karabiberi buluşturan Winter Cortado ve Tuzlu Karamelli Beyaz Sıcak Çikolata, özel formülleriyle her yudumda farklı bir tat yaşatarak mutluluğu katlıyor.

    “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, soğuk kış günlerinde içleri ısıtan lezzetlerini bir kez daha misafirleriyle buluşturdu.

    Espressonun sütle yumuşatılmasıyla hazırlanan bir kahve çeşidi olan cortado, Kahve Dünyası’nın kışa özel formülüyle yeniden yorumlanıyor. Bal, karabiber ve tarçın içeren karışımının cortado ile harmanlandığı Winter Cortado, kahve müdavimlerini dahi şaşırtan bir içim sunuyor.

    Kahve Dünyası’nın soğuk günlere özel bir diğer lezzeti de, sıra dışı bir sıcak çikolata deneyimi yaşatan Tuzlu Karamelli Beyaz Sıcak Çikolata! Kahve Dünyası, tamamen ev yapımı tarzında hazırladığı tuzlu karameli, özenle seçilmiş kakaodan üretilen beyaz sıcak çikolatayla buluşturarak enfes bir lezzete dönüştürüyor.

    Kahve Dünyası, çikolatalarını dünyaca tercih edilen, birinci kalite Gana ve Fildişi Sahili menşeli kakao tanelerinden üretiyor. Kahveler ise Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi farklı coğrafyalarda yetişen, kendine has aroması ve karakteristik özellikleri olan çekirdeklerden hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.