DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’ndan sıcak günleri serinleten lezzet: Soğuk Türk Kahvesi

    Kahve Dünyası’ndan sıcak günleri serinleten lezzet: Soğuk Türk Kahvesi
    17.07.2018
    A+
    A-

    Kahve Dünyası, sıcak yaz günlerinde soğuk bir içecekle ferahlamak isteyenlere alışılmışın dışında özel bir lezzet sunuyor: Soğuk Türk Kahvesi. Kahve Dünyası’nın Soğuk Türk Kahvesi, eşsiz Türk kahvesini, süt, bitter çikolata ve buzla buluşturuyor.

    Kahve Dünyası,soğuk kahveleri sevenlere, sıcak günlerde serinleten bir içecek arayanlara, yeni tatları denemekten hoşlananlara sıra dışı bir lezzet olan “Soğuk Türk Kahvesi”ni öneriyor.Kahve Dünyası’nın en kaliteli Arabica çekirdeklerinin özel olarak kavrulmasıyla hazırlanan eşsiz Türk kahvesine yepyeni bir yorum getiren Soğuk Türk Kahvesi, lezzetiyle fark yaratıyor.

    Soğuk Türk kahvesi, süt, bitter kaşık çikolata, buz, bitter rende çikolata, çikolata sos ile hazırlanan bu sıra dışı içecek,sıcak günlerde lezzet dolu bir serinlik sunuyor. Keyifle yudumlanan Soğuk Türk Kahvesi, tüm Kahve Dünyası mağazalarında sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.