DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’nın dondurmalarının sırrı taptaze süt ve meyvelerde saklı

    Kahve Dünyası’nın dondurmalarının sırrı taptaze süt ve meyvelerde saklı
    14.07.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Kahve Dünyası, lezzetli içecekleri, gerçek çikolataları, tatlı ve tuzlu atıştırmalıklarıyla olduğu kadar dondurmasıyla da iddialı…Keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve doğal salepten üretilen Kahve Dünyası’nın birbirinden lezzetli dondurmalarında Tahiti’nin vanilya çubuğu, yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı ve taptaze meyveleri kullanılıyor.

    Kahve Dünyası, 12 farklı çeşidi bulunan dondurmalarıyla dondurma sevenleri gerçek lezzetle tanıştırıyor. Lezzetinin sırrı doğal ve taze içeriklerde saklı olan Kahve Dünyası dondurmaları, endüstriyel üretimden uzak, tamamen ev yapımı tarzında hazırlanıyor.Kahve Dünyası dondurmaları üretilirken besin değeri yüksek keçi sütü, tam yağlı Jersey inek sütü ve doğal salebin yanı sıra gerçek vanilya çubuğu, yüzde 100 gerçek çikolata, Gaziantep’in en kaliteli Barak fıstığı ve taptaze meyveleri kullanılıyor.Kahve Dünyası dondurmalarında hiçbir katkı maddesi, aroma, tatlandırıcı ve renklendirici içermiyor.

    İsteyene kahveli isteyene meyveli

    Kahve Dünyası misafirlerine bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, vanilyalı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli dondurmanın yanı sıra günlük olarak mağazalarda üretilen yoğurtlu dondurmayı da sunuyor. Light yoğurt ve light sütten üretilen, düşük oranda şeker ve yağ içeren yoğurtlu dondurmanın 100 gramında sadece 140 kcal enerji bulunuyor. Yoğurtlu dondurma, hem sade hem de taze meyve dilimleri ve frambuaz sosuyla da servis edilebiliyor.

    Dondurma keyfi evde de sürsün diye…

    Kahve Dünyası’nın lezzetli dondurmalarını evde de tüketmek isteyenler için kiloluk olarak da satışa sunuyor. Kahve Dünyası’na özel ısı korumalı dondurma kutusunda dondurmalar lezzetleri birbirine karıştırmadan 1,5 saate kadar erimeden dayanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.