DOLAR 32,4673
EURO 34,5471
ALTIN 2472,636
BIST 9563,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalben şarkılarıyla Emaar’da kalplere dokundu

    26.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’deki alternatif müzik akımlarının en başarılı temsilcilerinden Kalben, dün akşam İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi’nde verdiği konserle yine kalplere dokundu.

    450’den fazla mağazası, en büyük kapalı akvaryumu ve Gold Class sinemasıyla İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi, dün akşam Türkiye’deki alternatif müzik akımlarının en başarılı temsilcileri arasında yer alan Kalben’i ağırladı

    Pozitif enerjisi ve romantik şarkılarıyla sevilen şarkıcı Kalben, “Sadece, Saçlar, Haydi Söyle, Sonsuza Kadar, Al Beni” gibi birbirinden güzel şarkılarının yanında büyük ilgi gören son albümü “Aşk Çeşmesi”nden sevilen parçalarıyla Emaar Hayal Kahvesi’nde dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi.

    Resim

    Emaar Hayal Kahvesi’nde gerçekleşen konser öncesinde ünlü sanatçının hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Vurucu şarkı sözleri ve besteleriyle müzik dünyasına yeni bir soluk getiren sanatçı, ”Sizi çok seviyoruz. Nerede olduğunuz önemli değil. Şarkımıza eşlik etmenizi istiyoruz ve Ateşböcekleri şarkımızla konserimize başlıyoruz.diyerek başladığı ve iki saatten fazla sahne aldığı gecede birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz dakikalar yaşattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.