DOLAR 32,5975
EURO 35,0102
ALTIN 2451,539
BIST 9790,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo’dan tabuları yıkan seri: Artdeco

    Kale Banyo’dan tabuları yıkan seri: Artdeco
    19.12.2017
    A+
    A-

    Artdeco serisi lavabolar, modern ve klasik tarzı aynı mekanda tek bir form haline dönüştürerek, tüm tabuları yıkıyor.

    Kale Banyo’nun kullanıcı odaklı tasarımları, banyoları yaşanılası mekanlara dönüştürmeye devam ediyor. Naturel formu ve stilize edilmiş klasik tarzıyla banyoları çok daha çekici hale getirmeyi amaçlayan Artdeco serisi lavabolar, yumuşak hatları nedeniyle zarif ve elegan bir görünüm sunuyor.

    65×50 cm, 80×50 cm ve 100×50 cm’lik seçenekleriyle satışa sunulan Artdeco lavabo ailesi, klasik tarzın zarafeti ile modern tarzın şıklığını bir araya getirerek banyolara taşıyor. Tabuları yıkan bu birliktelik, banyolarda zamansız bir atmosfer yaratıyor. Kıvrımlı yapısıyla yumuşak ve elit bir görünüm kazandıran seri, aynı zamanda banyolara estetik bir dokunuş da katıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.