DOLAR 32,6014
EURO 34,7797
ALTIN 2410,462
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Kapı Pencere Sistemleri ürünlerini Avrasya Pencere Kapı ve Cam 2019’da sergiledi

    Kale Kapı Pencere Sistemleri ürünlerini Avrasya Pencere Kapı ve Cam 2019’da sergiledi
    11.03.2019
    A+
    A-

    Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin 6-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen, Avrasya bölgesinin en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere Kapı ve Cam 2019’da sergilediği ürünler, sektör temsilcileri ve profesyonellerden tam not aldı.

    ‘Entegre Güvenlik’ vizyonu çerçevesinde geniş bir ürün yelpazesine sahip Kale Kilit bünyesindeki Kale Kapı Pencere Sistemleri, 6-9 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 2019’da yeni nesil ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

    Avrasya bölgesinin en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere Kapı ve Cam 2019’da yeni ürünlerini tanıtan Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin standı, sektör temsilcileri ve profesyonellerin uğrak noktası haline geldi. Stantta PVC alüminyum kapı ve pencereler için ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ürünlerinin yanı sıra; X10 Akıllı Kilit Sistemi, Kabin ve Geçiş Kontrol Sistemleri, PVC ve Doğrama Kilitleri sergilendi. Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin yeni ürünleri Kale Aksu Kaldırmalı, Devrilmeli ve Katlanır Sürme Sistemler, Kale Luna Önce Devir Sonra Aç, Kale Turkuaz TBT Kollu, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

    Yarım asrı aşkın süredir kalite ve güven kavramıyla özdeşleşen Kale markası, aynı başarıyı aksesuar üretiminde de sürdürüyor.​ Kale Kapı Pencere Sistemleri, Çerkezköy’deki Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Kale Kilit tesislerinde üretiliyor. Çerkezköy Fabrikadaki el değmeden işleyen tam otomatik Alkali Çinko Kaplama Tesisi ve Laklama Ünitesi de, Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin teknoloji alanındaki başarılı yatırımları arasında özel bir yer tutuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.