DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale, ses getirecek yeni ürünlerini Avrasya Pencere Fuarı’nda tanıttı

    08.03.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen Kale Kilit, 100’ün üzerinde ülkenin görücüye çıktığı Avrasya Pencere Fuarı’nda, yenilikçi ve inovatif ürünleriyle tam not aldı. Kale’nin güvenlik ve teknolojiyi entegre ettiği akıllı ürünleri, Avrasya Pencere Fuarı’nın ilgi odağı oldu.

    Kale Kilit fuarda uzaktan kumandalı ve Bluetooth’lu çelik kapıların yanı sıra , Kale A Plus kasa ile dikkatleri çekti. Akıllı güvenlik ürünleri serisinin ilki olan KASK sistemi ise güvenlikte çığır açacak. Kale Alarm Sistemleri Kilidi KASK sistemi sayesinde artık hırsız mekana girmeden kapıda durdurulabilecek.

    Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektörünün öncü ve lider firması Kale Kilit, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere 2017 Fuarı’nın gözdesi oldu. Bölgesinin en büyük ve prestijli pencere fuarı olan, 100’ün üzerinde ülkenin görücüye çıktığı Avrasya Pencere Fuarı’na yenilikçi ve inovatif ürünleriyle katılan Kale Kilit, ziyaretçilerden tam puan aldı.

    BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN: GÜVENLİKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
    Kale Kilit, Avrasya Pencere 2017 Fuarı’na geniş bir ürün yelpazesiyle katıldı. Güvenlik ile teknolojiyi buluşturan yeni ve inovatif ürünleriyle Avrasya Pencere Fuarı’nda yerini alan Kale Kilit markası, yeni geliştirdiği akıllı teknolojik ürünleriyle ilgi odağı oldu. Her zaman yenilikçiliğin ve ilklerin markası olan Kale tüm ürünlerinde teknolojik devrime hazırlanıyor. Çok yakında tüm ürünlerin değişimine şahit olacağımız teknoloji ile birbirleriyle konuşan sistemlerin üretimine geçilecek serinin ilk ürünü ise KASK oldu.
    Kale Kilit, özel tasarım standında; bluetooth, TC kimlik kartı, uzaktan kumanda ile açılan çelik kapıların yanı sıra, camlı yangın kapısı, panik kilitli yangın kapısı, Kale A Plus, D-Key’i bulunan alüminyum kapı, dijital şifreli kilit sistemiyle çalışan cam kapı, şablonlu masaüstü stant, otel tipi kasa gibi yeni nesil akıllı teknolojik ürünlerde ziyaretçilerle buluşturuldu.

    ‘KASK’ SİSTEMİ İLE HIRSIZA KAPIDA DUR!
    Fuarda en büyük ilgiyi Kale Alarm’ın güvenlikte çığır açan Kale Alarm Sistemleri Kilidi KASK sistemi gördü. Teknolojiye ve güvenliğe yatırım yapmaya devam eden Kale Alarm’ın dünya patentini aldığı KASK sistemi, hırsızı mekana girmeden kapıda durduruyor. Alarm paneli ile hırsızlar daha yaşam alanına girmeden önce kullanıcılar uyarılarak kolluk kuvvetlerine haber veriliyor. Böylece yeni nesil bir güvenlik sağlanıyor.

    GÜVENLİK ‘CEP’TEN SAĞLANACAK
    Teknolojiye ve güvenliğe yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Kale Endüstri Holding İcra Kurulu Üyesi Bedri Ulukan şunları söyledi: “Sektörün mobile daha fazla yöneleceğini düşünüyoruz. Mobilin yani cep telefonlarının merkezde olduğu mobil uygulamalar üzerinden kişilerin ve kurumların tüm güvenlik ihtiyaçlarını çözmeleri gerekiyor. Avrasya Pencere Fuarı’na bu yıl çok geniş bir ürün yelpazesiyle katıldık. Özellikle teknolojik ürünlerimizi ziyaretçilerle buluşturduk. Bunların içinde en büyük ilgiyi ise yeni nesil güvenlik önlemi olarak geliştirdiğimiz KASK gördü. Hırsızı daha mekana girmeden kapıda durduran KASK sistemi, güvenlikte çığır açacak.” Dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.