DOLAR 32,5581
EURO 34,8628
ALTIN 2426,872
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale’den enflasyonla mücadeleye indirim desteği

    Kale’den enflasyonla mücadeleye indirim desteği
    13.10.2018
    A+
    A-

    Yüzde 40’a varan mevcut indirim kampanyasını yıl sonuna kadar uzatan Kale, kampanyaya, yüzde 10 da enflasyonla mücadele indirimi ekledi

    Türkiye ekonomisine ivme kazandırmak ve enflasyonla topyekün mücadele etmek amacıyla başlatılan yüzde 10 indirim kapmanyasına, seramik, banyo ürünleri ve yapı kimyasalları sektörünün öncü kuruluşu Kale de katıldı. Kale, yıl sonuna kadar uzattığı yüzde 40’a varan indirim kampanyasına, yüzde 10 da enflasyonla mücadele indirimi ilave etti.

    Kaleseramik’in trendleri belirleyen markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilgres ve Edilcuoghi, yaşam alanlarında bütünsel çözümler sunuyor. Markalarının sıcaklığını, ‘aile’ kavramıyla ile birleştiren Kale, evlerin en güzel köşelerine dokunan tasarımlar yaratıyor. Tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren Kale’nin koleksiyonları, aynı zamanda kullanıcılara,fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu şık banyolar ve yaşam alanlarını tasarlamaya imkan tanıyor.

    Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim ise, her türlü yapı kimyasalını kapsayan seramik yapıştırıcıları, derz dolgular, su yalıtımı, yüzey hazırlık çözümleri, zemin çözümleri, ısı yalıtımı ve boya ürün gamıyla kampanyada yer alıyor.

    Tüketici Kampanyasına ilave + 10 indirim fırsatı

    Geniş ürün yelpazesiyle bütünsel çözümler sunan yenilikçi seriler, yüzde 40’a varan tüketici kampanyasına Enflasyonla Mücadele Kampanyasına destek olmak için + 10 indirim fırsatıyla tüm Kale mağazaları ve satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Yıl sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, her türlü yapıda kullanılabilen yenilikçi seramikler, hayatı kolaylaştıran banyo mobilyaları, hijyenik klozetler, estetik ve işlevsel lavabolar, şık armatürler ve yapı kimyasalları ürünleri büyük indirim fırsatıyla alıcılarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.