DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim ‘Fugapool’ ve ‘Fugasim’ ile havuzlar için mükemmel çözümler sunuyor

    15.08.2019
    A+
    A-

    Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, esnek ve yüksek performanslı derz dolgu ürünü ‘Fugapool’ ile havuzlar için ideal çözümler sonuyor. Sim efektli derz dolgu ‘Fugasim’ ise altın, gümüş ve bakırın metalik ışıltısını havuzlara taşıyor.

    Kalekim’in esnek derz dolgu alanındaki iddialı ürünü Fugapool, iç ve dış mekanlarda kullanılan seramik, granit, kotto, klinker, cammozaik,mermer ve doğal taş gibi kaplama malzemelerinin 1-6 mm arasındaki derzboşluklarının doldurulmasında kullanılıyor. Havuz, su deposu, sauna, kaplıca, banyo gibi ıslak hacimli ve alttan ısıtmalı sistem gibi ani ısı dönüşümlerinin olduğu mekanlarda kullanıma uygun Fugapool, yatay ve düşey uygulamalarda mükemmel sonuç veriyor.

    Pürüzsüz yüzey sağlayan, aşınmaya dayanıklı, su emiciliği düşük, çatlamayan, UV ve atmosfere dayanıklı yapısıyla Fugapool, solmayan 7 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. İçme suyu depoları için ideal bir ürün olan Fugapool, havuz kimyasallarına dayanımlı yapısıyla öne çıkıyor. Yüksek esnekliğe sahip ürün, ayrıca donma ve çözünme çevrimine dayanıklı özelliğiyle iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

    Resim

    Altın, gümüş ve bakırın metalik ışıltısı havuzlara taşınıyor

    Kalekim’in havuzlar için özel olarak tasarlanmış çimento esaslı derz dolgusu 2900 Fugapool’un zengin renk seçenekleri, kaplama malzemeleriyle uyumlu ve dekoratif havuzlar yapma imkanı sağlıyor. Sim efektli, epoksi esaslı derz dolgu 2955 Fugasim ile altın, gümüş ve bakırın metalik ışıltısıyla havuzlar farklılaşıyor. Havuzlar için ayrıca 15 farklı kombinden biriyle estetik bir görünüm tasarlanabiliyor. Havuzlarda kullanılacak seramiklere farklı renklerdeki derz dolgular ahenk katarak mükemmel bir tamamlayıcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.