DOLAR 32,3119
EURO 35,0985
ALTIN 2278,96
BIST 8965,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim ‘Ultralastic’ ile güçlü ve hızlı su yalıtımı

    Kalekim ‘Ultralastic’ ile güçlü ve hızlı su yalıtımı
    03.07.2018
    A+
    A-

    Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, ‘Ultralastic’ ile su yalıtımında en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor. Binayı suun zararlı etkilerinden dolayı oluşabilecek korozyona karşı önlemede büyük önem taşıyan Ultralastic, depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak öne çıkıyor.

    Kalekim’in yüksek dayanımlı, hızlı, ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile binalar daha sağlam ve uzun ömürlü inşa ediliyorZorlu koşullara ve yaşlanmaya karşı çok yüksek bir dayanıklılığa sahip ‘Ultralastic’, binayı korozyona karşı koruduğu için depreme karşı da binaların en önemli koruyucusu olarak kritik bir önem taşıyor.

    ‘Ultralastic’, temel altı su yalıtımı, temel ve perde duvarlar, yaya ve yük trafiğine maruz kalan yüzeyler, hızlı uygulama istenen yerler, teraslar, balkonlar, havuz, su deposu gibi daimi ıslak bölgeler, banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimli mekanlarda, beton, sıva, şap gibi yüzeylerin üzerinde ve seramik altı su yalıtımında kullanılıyor.

    Hem iç hem dış mekanlarda hızlıca uygulanabildiği gibi istenildiğinde üzeri kaplanabilen Ultralastic, geleneksel su yalıtım malzemelerine benzemeyen rengi ve hoş kokusuyla farklı bir uygulama deneyimi sunuyor. Ayrıca, üzeri kaplanmadan da yıllar boyunca yüksek performanslı su yalıtımı sağlayabiliyor.

    Kalekim’in yenilikçi su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’, uygulanmasından sadece 2 saat sonra yağmura, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor. İşçilikten ve zamandan tasarruf sağlayan Ultralastic, fırça, mala, rulo veya püskürtme ile kolayca uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.