DOLAR 32,4773
EURO 34,9587
ALTIN 2439,323
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca’dan doğanın en dayanıklı harikası “Biodiamond”

    Karaca’dan doğanın en dayanıklı harikası “Biodiamond”
    22.03.2019
    A+
    A-

    Yaşama değer katan yenilik ve keşifleri ile mutfak alışkanlıklarına, sofra kültürüne yeni bir vizyon getiren Karaca, bu kez Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek elmas kristalleri ile kaplı yanmaz-yapışmaz pişirme grubu “Biodiamond” ile dikkatleri üzerine çekiyor. Biodiamond ürünlerinin tümü tam 10 yıl Karaca garantisi ile sunuluyor.

    Gerçek elmas kristalleriyle kaplanan Biodiamond; dayanıklılığı, yanmaz-yapışmazlığının yanı sıra ısının tüm yüzeye aynı oranda dağılımını sağlayan özelliği ile mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday… İç yüzeyi elmas kristalleri ile kaplı Biodiamond, yemek yapma keyfine keyif katıyor, ürün grubunu deneyimleyenler elmas dayanıklılığına tanıklık ediyor. Üstelik bu keyfe 10 yıl Karaca garantisi de eşlik ediyor.

    Mutfakta hayatı kolaylaştıran pişirme gruplarına yeni bir tarz getirecek olan Biodiamond, yanmaz-yapışmaz ürün kategorisinde gücünü ortaya koyuyor. Dayanıklılığının yanı sıra sağlıklı bir pişirme süreci sunan Biodiamond, sağlamlığa önem verenlerin mutfaktaki en büyük yardımcısı olmaya geliyor.

    Biodiamond bağımsız denetim, kontrol ve belgelendirme kuruluşu TÜV tarafıdan gerçekleştirilen dayanıklılık ve yanmaz yapışmazlık testleri sonucunda aldığı en dayanıklı, en yapışmaz, en uzun ömürlü ürün sertifikası ile iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

    Elmas gücü Biodiamond ile şimdi mutfaklarda

    Elmas dünyada kullanılan en sert doğal kaynaklar içerisinde yer alıyor. Bu nedenle Biodiamond çizilmelere karşı dayanıklı, sağlığından ödün vermeyenler için ideal bir yapıya sahip… İç yüzeyi gerçek elmas kristalleri ile kaplanan Biodiamond, her tarafı eşit gövde kalınlığı ile ekstra dayanıklılık sağlıyor. Elmas doğası gereği yapışmaz özelliğe sahip olduğu için yanma ve yapışma gibi riskleri de bulunmuyor.

    Yemek yapmayı sevenler elmas farkıyla tanışıyor

    Çizilmelere karşı dayanıklı olma özelliği olan Biodiamond; yemek yapmayı sevenlerin vazçemeyeceği bir pişirme grubu serisi sunuyor. Biodiamond’da ısının her yere eşit şekilde dağılımı sağlanıyor ve bu denge pişirilen yemeğin lezzetinde de hissediliyor. Biodiamond ve Biodiamond Pro’nunçizilmelere karşı dayanıklı olma özelliği sayesinde metal mutfak gereçleri rahatlıkla kullanılabiliyor. Blender ile istenen malzeme içerisinde rahatlıkla parçalanabiliyor. Ayrıca bütünsel indüksiyon tabanı ile tüm ocak tiplerine uygun olan Biodiamond Pro, döküm çelik kulp tasarımı ile fırın yemeklerini pişirmek için de uygun…

    Doğal elmas kristalleri ile kaplanan Biodiamond pişirme grubu ürünleri üç yıl süren AR-GE çalışmalarıyla İsviçre’de geliştirildi. Hammaddesi de İsviçre’den alınan Biodiamond, Türkiye’de üretildi. Dayanıklı, yanmaz yapışmaz, çizilmeye karşı dayanıklı, uzun ömürlü olan Biodiamond ve Biodiamod Pro tam 10 yıl Karaca garantisi ile sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.