DOLAR 32,4836
EURO 34,75
ALTIN 2438,595
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca’dan Sevgililer Günü için birbirinden özel ve şık takımlar

    Karaca’dan Sevgililer Günü için birbirinden özel ve şık takımlar
    17.01.2019
    A+
    A-

    Modern ve zarif tasarımlarıyla sofralara şıklık katan Karaca, Sevgililer Günü’nde Fine Pearl Mariposa yemek takımı ile romantik çiftlerin özenle hazırlandığı sofraların inci gibi parlamasını sağlıyor.

    Benzersiz tasarımlarıyla sektöründe ilham kaynağı olan KaracaSevgililer Günü’nde çiftlerin unutulmaz güzellikteki anlarına eşsiz ayrıntılar katmaya devam ediyor. Tasarımlarıyla sofraların vazgeçilmezi olan Karaca, dünyada bir ilki gerçekleştirerek, gerçek incilerden ürettiği Kelebek Vadisi’ni temsil eden Fine Pearl Mariposa yemek takımı ile romantik akşamlarınızda lezzetli masalar hazırlama sürecinizi kolaylaştırıyor. Yüzyıllardır çekiciliğini kaybetmeden her kadının hayalini düşlediği inci, sofralarda asil duruşuyla ön plana çıkıyor. Duyguların anlamlı hediyelerle taçlandığı günde, sofralarınızda güzellik ve zarafetin tamamlayıcısı kristal kesim Melodia bardaklar ise ince işçiliği ve ışıltısı ile sevdiklerinizi büyüleyecek.

    Karaca’nın farklı renk ve zarif tasarıma sahip kahve fincanları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz alternatif ürünlerin başında yer alıyor. Karaca’nın ikili kahve takımları arasında yer alan beyazın çarpıcı güzelliğine çiçek motiflerinin yerleştirildiği iki kişilik Queen lokumluklu kahve fincan takımı, aşk rengi beyaz olanların tercihi oluyor. Beyazın asilliğini temsil eden bir diğer ürün arasında yer alan Hamlet fincanları ise şık ve zarif tasarımıyla ön plana çıkıyor.Bir fincanı mavi, diğer fincanı pembe renkli olan Karaca Frida’nın çiçek desenli fincan setleri de aşkınızı anlatmak için güzel bir hediye alternatifi olabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.