DOLAR 32,5107
EURO 34,888
ALTIN 2455,546
BIST 9890,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kärcher’den halı temizliğinde devrim yapacak teknoloji

    Kärcher’den halı temizliğinde devrim yapacak teknoloji
    14.03.2018
    A+
    A-

    Alman temizlik devi Kärcher, otel, havalimanı, restoran gibi insan trafiği yoğun alanların halı ve kaplama temizliğinde devrim yaratacak bir çözüm sunuyor. Kärcher’in halı temizleme makinesi BRS 43/500 C ile birlikte kullanılabilen iCapsol Deterjan, uygulama yüzeyine püskürtülerek kirlerin kristalleşmesini sağlıyor. Kristalleşen kirler daha sonra BRS 43/500 C ile temizleniyor. Böylece uygulamadan sadece 20 dakika sonra halılar ve kaplamalar yeniden kullanılabilir hale geliyor.

    Havalimanı, otel, restoran gibi yoğun sirkülasyona sahip alanlarda halı ve kaplama temizliği çok zaman aldığı için insan trafiğini engelleyebiliyor. Alman temizlik devi Kärcher, iCapsol ile bu soruna hızlı ve pratik bir çözüm getiriyor. Uygulama yüzeyine püskürtülerek kullanılan iCapsol Deterjan, kirlerin kristalleşmesini sağlıyor. BRS 43/500 ve iCapsoluygulaması sonrası kristalleşen kirler , elektrik süpürgesi yardımıyla alınıyor ve halılar uygulamadan sadece 20 dakika sonra yeniden kullanılabilir hale geliyor.

    Ara temizlik için ideal

    Kärcher’in halı temizleme makinesi BRS 43/500 C’in iCapsol modu ile birlikte kullanılabilen deterjan, özellikle işlek bölgelerde halıların hızlı bir şekilde temizlenmesine ve daha uzun süre temiz kalmasına imkan veriyor. iCapsol sayesinde halı ve kaplamalar insan trafiğini engellemeden temizlenebiliyor ve yeniden kullanılabiliyor. Halı veya kaplamalarda hiçbir yapışkan, kimyasal kalıntı bırakmayan iCapsol, derinlemesine yapılan ana temizliğin sıklığını azaltarak bütçeye de katkı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.