DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kärcher’den sıcak su jeneratörü kampanyası

    Kärcher’den sıcak su jeneratörü kampanyası
    05.04.2018
    A+
    A-

    Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, HG 64 ve HG 43 Su Isıtma Jeneratörleriyle basınçlı yıkama makinelerine sıcak su fonksiyonu ekliyor ve temizleme gücünü artırıyor. Üstelik Kärcher yeni kampanyası kapsamında Su Isıtma Jeneratörleri HG 64’ü 9650 TL yerine sadece 4550 TL’ye, HG 43’ü ise 8650 TL yerine sadece 4050 TL’ye sunuyor. Kärcher’in Su Isıtma Jeneratörleri basınçlı temizleyicinin çıkışına kolayca bağlanarak sıcak su sağlıyor. Bu sayede temizlik süreleri kısalırken temizliğin kalitesi de artıyor.

    İster basınçlı ister basınçsız olsun, sıcak suyun soğuk sudan daha etkili temizlik sağladığı bir gerçek. Kärcher de Su Isıtma Jeneratörleriyle basınçlı yıkama makinelerine sıcak su fonksiyonu ekliyor. Alman temizlik devi, basınçlı yıkama makinesi sahiplerine özel yeni kampanyası kapsamında da HG 64’e 9650 TL yerine sadece 4550 TL’ye, HG 43’E ise 8650 TL yerine sadece 4050 TL’ye sahip olma fırsatı veriyor.

    Mikrop öldürme etkisi artıyor

    HG 64 ve HG 43 Su Isıtma Jeneratörleri, her marka basınçlı yıkama makinesine kolayca bağlanarak sıcak su sağlıyor. 80° C’lik sıcak su, temizlik süresini kısaltırken mikrop öldürme etkisini de artırıyor. Üstelik sıcak su yağların, greslerin ve yağlayıcıların da daha etkin çıkarılmasını sağlıyor. Dayanıklı kasalarıyla şantiye, fabrika gibi ağır işlerin yapıldığı ortamlar için ideal olan HG 64 ve HG 43, Kärcher’in güvenlik teknolojisiyle de kullanıcısını en iyi şekilde koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.