DOLAR 32,5274
EURO 34,8126
ALTIN 2431,934
BIST 9733,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kare Takımı İstMarina AVM’de çocuklarla buluşacak

    Kare Takımı İstMarina AVM’de çocuklarla buluşacak
    18.10.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence, sanat ve lezzeti denize nazır bir konumda misafirlerine sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, keyifli etkinlikleri miniklerle buluşturmaya devam ediyor. Eğlencenin merkezi olan İstMarina AVM bu kez Kare Takımı’nın neşeli karakterlerini ağırlıyor.

    Çocuklara birbirinden keyifli deneyimler yaşatan İstMarina AVM, renkli etkinlikler dizisine bir yenisini daha ekliyor. TRT Çocuk kanalının sevilen dizisi Kare Takımı’nın sahne şovuna ev sahipliği yapacak olan İstMarina, bir kez daha çocukların buluşma noktası oluyor. Kare Takımı’nın sevilen karakterleriyle bir araya gelecek olan çocuklar; Kuti, Aypa, Rupi ve Enda’nın yeni maceralarına eşlik ederken Pengi ile neşeli anlar yaşayacak. İstMarina AVM’de kurulacak olan özel sahnede en eğlenceli gösterilerini sergilemeye hazırlanan ünlü çizgi kahramanları, şovlarının ardından çocuklarla sohbet ederek sürpriz etkinlikler gerçekleştirecek. Sevimli kahramanlarla tanışarak fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak çocuklar, İstMarina AVM’de unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak.

    19 – 20 Ekim tarihlerinde 14 :00 – 16:00 – 18:00 seansları arasında gerçekleşecek heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.