DOLAR 32,4522
EURO 34,7849
ALTIN 2479,115
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaspersky Lab ve sokak sanatçısı D*Face, Formula E sürücüleri için özel kasklar tasarladı

    Kaspersky Lab ve sokak sanatçısı D*Face, Formula E sürücüleri için özel kasklar tasarladı
    17.07.2018
    A+
    A-

    Siber güvenlik devi Kaspersky Lab, sokak sanatçısı D*Face ile DS Virgin Racing’i Formula E yarışında bir araya getirdi. Kaspersky Lab ve sokak sanatçısı D*Face, sezon finalinde şampiyonluk mücadelesi veren Formula E sürücüleri için özel kasklar tasarladı.

    Kaspersky Lab ve İngiliz sokak sanatçısı D*Face New York’taki Formula E finalinde dünyanın ilk ‘sanat kaskı’ tasarımını gözler önüne serdi. ‘Dünyayı Kurtarmak’ adı verilen kasklar DS Virgin Racing takımının sürücüleri Sam Bird ve Alex Lynn tarafından, Formula E sezonunun New York sokak pistindeki final yarışlarında kullanıldı.

    ‘Sanat kasklarının’ ilk kez bir Formula E takımı tarafından kullanılması, motor sporlarında sanatın yer alması geleneğinin sürdüğünü ve siber güvenlik markasının çağdaş sanat, yaratıcılık ve inovasyona olan bağlılığını gösterdi. Kaspersky Lab’in ‘Dünyayı Kurtaracak Bir Şirket’ sloganından esinlenen D*Face, bu renkli çalışmanın insanları ‘Dünyayı Kurtarmak’ için harekete geçirmesini umuyor.

    Kaspersky Lab ile yenilikçi iş birliğinin bir parçası olarak, D*Face ilk sanatsal otomobil tasarımını da duyurup DS Virgin Racing Team’e özel modeli teslim edecek. Aracın tasarımı, geçtiğimiz Cumartesi düzenlenen yarıştan sonraki “Art Goes Green” etkinliğinde gözler önüne serildi. Özel sipariş kasklar ve sanatsal otomobil tasarımı, Mayıs ayında Brooklyn, New York’ta yapılan kalıcı duvar resminden sonra ‘Dünyayı Kurtarmak’ koleksiyonunun yeni parçaları oldu.

    Asıl adı Dean Stockton olan D*Face şunları söyledi:

    “Bu projede Kaspersky Lab ile birlikte çalışmak ve daha iyi bir gelecek umuduna dair gerçek mesajlar vermek heyecan verici. Bu bizim dünyamız ve onu korumalıyız. Gerçekten uzun vadeli ve etkili bir değişim için her birimizin çaba göstermesi gerekiyor. DS Virgin Racing Team ve Formula E’nin bu sporu heyecanını ve eğlencesini çevreye zarar vermeden korumalarını sağlayan düşünce yapısı hoşuma gidiyor.

    Hep birlikte hareket edip fark yaratmamızın vakti geldi. Bunu veri hırsızlıklarını, iklim değişikliğini, plastik atıkları veya zararlı yakıtları kullanmayı engelleyerek yapabiliriz. Herkesin kendini fark yaratmaya yardımcı olacak tek bir şey yapmaya adamasını istiyorum.”

    DS Virgin Racing Team’e sponsor olmaktan gurur duyan Kaspersky Lab, takıma ait cihazların siber tehditlere karşı korunmasından sorumlu. Şirket, dünya çapında bir spor olan Formula E’nin teknik ortamını, dijital dünyada araçların güvende kalması için yeni teknolojiler geliştirme amacıyla yapılan araştırmalarını ilerletmede kullanacağı yeni bir alan olarak değerlendiriyor.

    DS Virgin Racing Yönetici Direktörü Sylvain Filippi konu hakkında şunları söyledi: “Tüm takım bu harika girişimi destekliyor ve Kaspersky Lab ile D*Face’e iş birlikleri için teşekkürlerini sunuyor. Bu denli yenilikçi bir sanatçının sezon finali öncesinde yeteneklerini takımımız için kullanması bizim için büyük bir onur. Otomobil, sürücülerin kaskları ve duvar resmi, hepsi muhteşem görünüyor.”

    Kaspersky Lab Global İş Ortaklıkları ve Sponsorlıklar Lideri Fucelli Pessot del Boise şöyle konuştu: “Dünya genelinde hem çağdaş sanat hem de hızla gelişen Formula E sporunda inovasyona ihtiyaç var. Şimdi Kaspersky Lab, iki sektörü Dünyayı Kurtarmak amacıyla ilk kez bir araya getirerek yaratıcılığın önünü açıyor, ifade özgürlüğünü destekliyor ve inovasyonu ilerletiyor.”

    D*Face ayrıca, Ekim 2018’de piyasaya sürülecek Kaspersky Total Security v.2019 ürününün özel sürümü için bir tasarım hazırlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.