DOLAR 32,5234
EURO 34,8812
ALTIN 2432,624
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre, en yeni ürünlerini Afrika Kıtasına taşıdı

    Kastamonu Entegre,  en yeni ürünlerini Afrika Kıtasına taşıdı
    27.08.2018
    A+
    A-

    Ürün ve yüzey çeşitliliği ile öne çıkan Kastamonu Entegre, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin en büyük şehri Johannesburg’da  düzenlenen Interbuild Afrika 2018 Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı. Kastamonu Entegre’nin fuardaki standını geniş bir kitle ziyaret ederken, kıtada ilk kez gösterilen Reflection, Floorpan Stone ve Rusya laminat parke serileri yoğun ilgi gördü.

    Kastamonu Entegre, 15-18 Ağustos tarihleri arasında Afrika’nın en büyük inşaat ve inşaat malzemeleri fuarı Interbuild South Africa Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti. Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde düzenlenen fuar, bu sene 50. yılını kutlarken, yapı malzemeleri ve teknolojileri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi. Kastamonu Entegre, ürün çeşitliliği ile öne çıktığı fuarda Floorpan, Vision, Reflection, Glossmax, Evogloss, Acrylic Panel, Dorpan ve Doorlam ürünlerini sergilerken, Reflection, Floorpan Stone ve Rusya laminat parke serileri ilk kez Afrika kıtasına taşınmış oldu.

    Ağaç bazlı panel sektörünün tasarım ve teknoloji alanında sürekli gelişmelerin yaşandığı dinamik bir sektör olduğunu vurgulayan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, bu alandaki tüm değişimleri yakından takip ettiklerini belirtiyor: “İhtiyaçları belirleyerek birbirinden estetik ve kaliteli ürünler tasarlıyoruz. Sektöre yön veren ürün yelpazemize her yıl yenilerini eklerken, en yeni teknoloji ile ürettiğimiz ürünleri, dünyanın en önemli fuarlarında tanıtıyoruz. Öte yandan uluslararası bağlantılarımızı geliştirerek, satın alma ve yeni pazarlara ihracat fırsatlarını da değerlendiriyoruz.”

    Kastamonu Entegre olarak, sektörün toplam ihracatının %37’sini tek başına gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yıldız, ihracat hedeflerini büyüttüklerini ve 2018 yılında şirket cirosunun %50′ sini yurt dışı faaliyetlerinden edeceklerini ifade etti. Yıldız, “Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin üretici gücü ve sektörünün lideri olarak başarılı çalışmalara imza attık. Bu sene de ihracatımızı artıracak çalışmalarda bulunarak ekonomiye katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Öte yandan ihracat alanında sıralamalardaki yerimizi daha da yukarıya taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.