DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre kalite ekiplerinin geliştirdiği yenilikçi fikirleri ödüllendirdi

    Kastamonu Entegre kalite ekiplerinin geliştirdiği yenilikçi fikirleri ödüllendirdi
    04.05.2019
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün yarım asırlık lideri Kastamonu Entegre, yurt içi ve yurt dışı üretim lokasyonlarındaki çalışanlardan oluşan ekiplerin katılımıyla KEAS 4. Global Kalite Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, kalite çember ve sürekli iyileştirme projeleri ekipleri jüri karşısında projelerini sundu. Zirve’de kalite çember projelerinde Tarsus Fabrika “Zamana Karşı” kalite çember ekibi birinci,Balıkesir Fabrika “Her Şeye Rağmen” kalite çember ekibi ikinci, Gebze Fabrika “All Stars” kalite çember ekibi ise üçüncü oldu. Sürekli iyileştirme projelerinde ise Tarsus Fabrika “Şahmeran” SMED ekibi birinci, Adana Fabrika “Erfolg” SMED ekibi ikinci, Kastamonu MDF Fabrika “Yerli Üretkenler” SMED ekibi üçüncü oldu.

    Kastamonu Entegre, KEAS Global Kalite Zirvesi kapsamında yurt içi ve yurt dışı fabrikalar bünyesinde gönüllü kurulan kalite çemberleri ve sürekli iyileştirme ekiplerinin başarılı projelerini ödüllendirmeye devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen zirve, yurt içi ve yurt dışından toplam 14 ekibin katılımı ile gerçekleşti. Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız’ın açılış konuşması ile başlayan zirvede, Kastamonu Entegre Kalite ve Kalite Sistemleri Direktörü Bekir Yaraşır’ın ardından misafir konuşmacı Toyotetsu Otomotiv Parçaları San. ve Tic. A.Ş. Kalite Güvence Müdürü Cumhur Şentunalı söz aldı. Zirvede; Romanya’dan Mep1, Kastamonu Yonga Levha’dan Çeşm-i Cihan, Kastamonu MDF’den Daha Hızlı ve Daha Öfkeli ve Yerli Üretkenler, Rusya’dan Idea Team, Bulgaristan’dan Balkan, Adana’dan Erfolg ve Ekol, Samsun’dan Aslanlar, Tarsus’tan Şahmeran ve Zamana Karşı, Gebze’den Çözüm Masası ve All Star, Balıkesir’den Her şeye Rağmen ekipleri sunum yaptı.

    Ekipler, çalışmalarını her yıl düzenlenen KEAS Global Kalite Zirvesi’nde ödüle taşıyor

    Sunumların ardından gerçekleştirilen tören, altı kategoride seçilmiş en iyi önerilerin ödüllendirilmesi ile başladı. Gebze Fabrika’dan Hakan Koca “En çok öneri veren”, Samsun Fabrika’dan Turgut Türedi “En orijinal öneri”, Samsun Fabrika’dan İsmail Şen“En iyi kalite müşteri memnuniyeti önerisi”, Balıkesir Fabrika’dan Tarık Buz “Maliyet düşürme önerisi”, Kastamonu MDF’den Fatih Yılmaz “En iyi ISG önerisi”, Kastamonu MDF’den Ece Emiroğlu “Çevre dalında verilen öneri” ile ödüle layık görüldü. KEAS 4. Global Kalite Zirvesi’nde jüri karşısına çıkan ekipler arasında yer alan Bulgaristan ve Samsun Fabrika “Kalite ve Kalite Sistemleri Özel Ödülü” almaya hak kazanırken,Adana Fabrika “Ekol” kalite çember ekibi “En iyi sunum yapan” ekip seçildi. Kalite çember projelerinde Tarsus Fabrika “Zamana Karşı” kalite çember ekibibirinci,Balıkesir Fabrika “Her Şeye Rağmen” kalite çember ekibi ikinci, Gebze Fabrika “All Stars” kalite çember ekibi ise üçüncü oldu. Sürekli iyileştirme projelerinde ise Tarsus Fabrika “Şahmeran” SMED ekibi birinci, Adana Fabrika “Erfolg” SMED ekibi ikinci, Kastamonu MDF Fabrika “Yerli Üretkenler” SMED ekibi üçüncü oldu.

    Zirveye katılan tüm ekipleri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, zirveye yönelik şu açıklamalarda bulundu: “Yarım asırdır, kesintisiz üretim yapan şirketimiz kalite alanında sektöre birçok ilkler kazandırmıştır. Gönüllü ekiplerimizle, şirket içi tüm proseslerde, problem çözme metodolojisinin temel oluşturduğu, kalite geliştirme sistemlerinin etkin bir şekilde uygulanmasına yönelik yürütülen çalışmalarla bu ilkleri daha da artıracağız. Hedefimiz, bu çalışmaların hız kesmeden tüm fabrikalarımızda devam etmesi, kararlılıkla sürdürdüğümüz kalite gelişim yol haritası çerçevesinde, önemli çalışmaların hayata geçmesidir.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.