DOLAR 32,5381
EURO 34,8148
ALTIN 2425,094
BIST 9725,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre, TÜMKAF’18’de mühendis adaylarıyla buluştu

    Kastamonu Entegre, TÜMKAF’18’de mühendis adaylarıyla buluştu
    16.10.2018
    A+
    A-

    Yurt içinde ve yurt dışında sahip olduğu üretim tesisleri ile ağaç bazlı panel sektörünün global markası haline gelen Kastamonu Entegre, 15-16 Ekim 2018 tarihleri arasında Vodafone Park’ta düzenlenen “Türkiye Mühendislik Kariyer Fuar”ında (TÜMKAF) mühendislik öğrencileri, yeni mezunlar ve kariyerinde yenilik arayan deneyimli mühendislerle bir araya geldi. Kastamonu Entegre standına gelen ziyaretçiler, şirket hakkında bilgi alırken özgeçmişlerini yetkililerle paylaşma fırsatı yakaladı.

     Kastamonu Entegre, mühendislik, sanayi ve teknoloji alanında faaliyet gösteren sektörünün öncü firmalarının katılımıyla gerçekleşen Mühendislik Kariyer Fuarı’nda bir kez daha mühendisler ve mühendis adayları ile buluştu. Kastamonu Entegre’nin G1 nolu standında şirket hakkında detaylı bilgi edinen ziyaretçiler, firma yetkilileri ile yaptıkları birebir görüşmelerde, sektörel gelişmeler, insan kaynağı alanındaki fırsatlar, ihtiyaç duyulan iş gücü profili gibi pek çok konuda sorularına yanıt buldu. Kastamonu Entegre IK ekibinin, şirketin İnsan Kaynakları uygulamaları, iş ve staj imkanları hakkında bilgi verdiği fuar, mühendislik mesleğine özel ulusal ölçekli ilk ve tek kariyer fuarı olarak öne çıktı.

    Kastamonu Entegre’nin yurt içi ve yurt dışı mevcut tesislerinde 6.000 kişiye istihdam sağladığını belirten İnsan Kaynakları Direktörü Behiç Gülşen, mühendis adayları ve deneyimli mühendislerle buluştukları bu tür platformların önemine değinerek, “Kastamonu Entegre olarak, bu tür organizasyonlarda gençlerle bir araya gelmek bizi son derece mutlu ediyor. Hem onlarla deneyimlerimiz paylaşıyor hem hedeflerini, beklentilerini dinliyor, sorularına yanıt veriyoruz. Bu başarılı organizasyon için Kariyer ve Yetenek Deneyimi Derneği’ne teşekkür ederiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.