DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre Üsküdar’daki yeni ofisine taşındı

    Kastamonu Entegre Üsküdar’daki yeni ofisine taşındı
    12.07.2017
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre’nin merkez ofisi İstanbul Üsküdar’daki yeni adresine taşındı. Yeni ofis, şirketin vizyonunu yansıtan standartlar ile modern mimariyi bir arada sunarak çalışanlara keyifli ve fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlıyor.

    7 ülkede bulunan 18 üretim tesisinde görev alan yaklaşık 5.700 çalışanı ile 96 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, büyümeye ve yenilenmeye devam ediyor. 10 Temmuz’dan itibaren Üsküdar’daki yeni adresinde hizmet veren şirket, çalışanlarına daha ferah, verimli ve esnek bir ortam sunuyor. Yeni ofis tasarımı, şirketin insana değer veren yaklaşımı doğrultusunda hem paydaşlarına hem müşterilerine hem de çalışanlarına verdiği değeri ortaya koyuyor.

    Modern tarzıyla dikkat çeken yeni ofis binası, son teknoloji ile donatılmış, yenilikçi, fonksiyonel ve estetik bir anlayışı yansıtırken, sahip olduğu sosyal alanlar ile çalışanlar arasındaki iş birliğini ve takım ruhunu kuvvetlendirmeyi hedefliyor. Toplantı salonları, showroom alanı, kafeterya, spor salonu ve 300 kişilik oditoryumu ile yaklaşık 15.000 m2 kapalı alana sahip kompleks, çalışanlara yeni nesil çalışma ortamı sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.