DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’den Bursalı ustalara parke eğitimi semineri

    Kastamonu Entegre’den Bursalı ustalara parke eğitimi semineri
    15.06.2017
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, lideri olduğu ağaç bazlı panel sektörüne değer katmaya devam ediyor. Yurt içinde Eskişehir ve İskenderun’un ardından, üçüncüsü Bursa Sheraton Otel’de gerçekleşen seminer, Bursalı parke ustalarından yoğun ilgi gördü. Seminerlerin bir sonraki ayağı Temmuz ayında Çorum’da gerçekleşecek.

    Daha kaliteli, daha keyifli ve daha güzel yaşam alanları yaratmak amacıyla, geçtiğimiz yıldan bu yana parke eğitimi semineri düzenleyen Kastamonu Entegre, parke uygulama inceliklerinin yanı sıra, sektördeki son trendleri de ustalarla paylaşıyor.

    Bu yılki seminer serisinin 3.’sü, Mayıs ayında, Bursa’da düzenlendi. Laminat parke teorik eğitimleriyle ürünlerin özelliklerine ve kullanım detaylarına dair önemli noktaların da anlatıldığı seminerde, bayi ve parke ustalarından oluşan yaklaşık 150 katılımcıya uygulamalı parke eğitimi verildi. Kastamonu Entegre kurumsal tanıtımla başlayan seminer, parke üretimi ve kalite süreçleri başlığı altında incelenen laminat parke hakkında bilgilendirme ile devam etti. Uygulama eğitimi, döşeme öncesi hazırlık, döşeme süreci ve sonrası karşılaşılan olumsuzlukların kaynağı ve çözüm yolları detaylı olarak katılımcılara aktarıldı. Eğitim esnasında yapılan çekilişle 5 kişiye tablet hediye edidi. Eğitim sonunda katılımcılara, sertifikaları ve usta kartları verilecek.

    Her sektörde olduğu gibi ağaç bazlı panel sektöründe de eğitim ve uzmanlaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, parke eğitimi seminerleriyle ilgili şunları paylaştı: “Ağaç bazlı panel sektörünün lideri olarak sektörümüzün vizyonunu geliştirmeyi amaçlayan çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz; Kastamonu Entegre Parke Eğitimi Semineri de bu çalışmalarımızdan birisi. Global bir şirket olmamız dolayısıyla, hem yurt içinde hem de yurt dışında gerçekleştirdiğimiz usta seminerlerimize, bu yıl da ara vermeden devam ediyoruz. Bayi ve parke ustalarına verdiğimiz bu eğitimlerin, sunduğumuz hizmet kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını görmek şirketimiz için en büyük mutluluk… Bugün de yurt içi pazarda en güçlü olduğumuz illerden biri olan Bursa’da seminer gerçekleştirdik. Yaklaşık 50 yıllık deneyim ve birikimimizi, güncel trendlerle birlikte Bursalı ustalarımıza aktardık. Oldukça da yoğun bir katılım gerçekleşti. Bir sonraki durağımız Çorum’da da aynı ilgi ile karşılaşacağımıza inanıyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.