DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’nin Ürünleri ile Modern Mekanlar Yaratın!

    Kastamonu Entegre’nin Ürünleri ile Modern Mekanlar Yaratın!

    Kastamonu Entegre’nin, canlı ve zengin renk seçenekleriyle uygulandığı mobilya ve iç dekorasyon ögelerine modern ve zarif bir estetik katan çevre dostu ağaç bazlı panel ürünleri, mobil cihazlara ücretsiz indirilebilen “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” adlı uygulama ile dijital ortamda beğeniye sunuluyor. Ürünlerin yarattığı değişim, uygulama sayesinde mobil cihazların ekranlarına hızlı ve kolay bir şekilde yansıyor.

    Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı MDF ve yonga levha, laminat parke (Floorpan, Artfloor), süpürgelik, yangına dayanıklı MDF ve yonga levha, neme dayanıklı MDF ve yonga levha, boyalı panel (Printpan), petek dolgulu dekoratif panel (Lightpan), parlak panel (Glossmax, Evogloss, Acrylic Panel), renkli panel (Colorpan), tezgah (Technotop, Neotop), kapı paneli (Dorpan, Doorlam) üreten Kastamonu Entegre’nin ürettiği çevre dostu ağaç bazlı paneller, kullanıldığı mekanlarda (mutfak, banyo, ev, ofis) modern ve zarif mobilya – dekorasyon kombinasyonları yaratıyor.

    Sektörünün lider şirketi Kastamonu Entegre’nin yüksek teknolojiyle çeşitli endüstriyel proseslerden geçirerek ürettiği ağaç bazlı panel ürünleri IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” mobil uygulaması ile beğeniye sunuluyor. Kastamonu Entegre’nin müşteri deneyimini arttırmaya yönelik çalışmaları neticesinde hayat bulan ücretsiz uygulamada yer alan ahşap levha ürünleri, ahşap, fantezi ve düz olmak üzere çok sayıda renk seçeneğini bünyesinde barındırıyor. İstenilen ölçüde ekrana yansıtılabilen ürünler, dokunmatik özelliği sayesinde 360 derece döndürülerek, çoklu bakış açısı ile sunuluyor. Bu özellik ürünlerin yansıma ve parlaklık özelliklerini kusursuz olarak gözler önüne seriyor. Öte yandan uygulama, seçilen mobilya ve yüzeylerde farklı ürünlerin denenebileceği gerçekçi bir simülasyondan oluşuyor. Simülasyon, kullanıcıların seçtikleri ürünlerin, dekore edilmiş bir mekânda nasıl duracağını

    görmelerine ve istedikleri değişiklikleri yapabilmelerine olanak tanıyor.

    Ağaç bazlı panel ürünler, ısı, ışık, nem ve temizlik ürünleri gibi aşındırıcı maddelere ve çizilmeye karşı yüksek dayanıklılık gösterirken, kolayca temizlenebilme özelliği ile öne çıkıyor.

    Zengin renk, yüzey ve desen seçeneği ile sonsuz kombinasyon

    MDF ve Yongalevha üretiminde, ormanlarda yıkılmış, ömrünü doldurmuş, çürüme evresine girmiş ağaçlar kullanılır. Bu sayede sağlıklı ağaçların zarar görmemesi, ormanın gençleşmesi sağlanır. MDF’nin (Medium Density Fiberboard) İngilizce’den birebir çevirisi “orta yoğunluktaki lif levha”dır. Kastamonu Entegre’nin Medepan markası ile pazara sunduğu ham MDF’ninher noktasında liflerin eşit dağılması ve çok yoğun bulunuşu levhaların her iki yüzünün olduğu kadar, kenarlarının da makina ile herhangi bir kırılma olmaksızın ya da malzeme parçacıkları arasında boşluklar ortaya çıkmaksızın işlenmesine imkan sağlamaktadır. Bu sayede masa tablaları, kapı panelleri, kenarları zırhlı ve profil yüzeyli çekmece alınları gibi parçaların üretilmesinde başarı ile kullanılmaktadır.

    Son derece düzgün ve homojen bir yüzeye sahip olan Medepan, gerek boyama, gerekse dekoratif folyo veya ahşap kaplamada çok iyi bir taban olusturmaktadır. Bu özellikleri, Medepan’ın pek çok uygulamada masif ahşaba alternatif olarak kullanılmasına, CNC tezgahlarda hatasız kesim, delik ve frezeleme imkanı sağlamaktadır. Boya, vernik gibi malzemeler dogrudan uygulanabilmekte ve üzerine desen baskı yapılabilmektedir. Membran ve akrilik kapaklar MDF’den üretilmektedir.

    Yonga Levha (Particle Board, Chipboard), Türkiye’de bu ürünü ilk üreten markanın adı ile anılması (jenerik marka) sonucunda Sunta (suni tahta) olarak da bilinmekte olup mutfak dolaplarında, dekorasyonda, radyo, televizyon ve müzik seti endüstrisinde bu aparatların mobilya kısımlarının yapımında, binaların iç kısımlarında bölmeler, kapı, duvar levhaları, sabit dolaplar yapımında kullanılabilir. Yüzeyi MDF’de olduğu gibi CNC tezgahlarında işlenmeye, (kanal açmaya, şekil vermeye) uygun değildir. Buna mukabil, vida tutma dayanımı MDF’den daha yüksektir. Kastamonu Entegre’nin mobilya üretimi ve iç dekorasyonun yanı sıra her türlü kaplama için uygun olan Yongapan, Teknopan markalı ham yonga levhaları, dayanıklı orta katman ve pürüzsüz yüzeylerden oluşuyor. Pürüzsüz yüzey, açık renkli ahşap efekti, yüksek yüzey dayanıklılığı, düşük toz içeriği, yüksek stabilite, çok iyi laminasyon karakteristiği, kare şekil ile temiz ve parçacıksız çalışma imkanı sunuyor.

    Reflection serisi ile pazara sunulan melamin kaplı paneller, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile mobilya ve iç dekorasyon için çok çeşitli uygulama olanakları sunuyor. Reflection serisi, doğanın estetiğini yaşam alanlarına taşımak isteyenlere hitap ederken, son dönemde giderek artan bir ihtiyaca yanıt veriyor. Doğayı iç mekan tasarımı olmaktan çıkarıp trend haline getiren seri,5 farklı yüzey ve zengin renk seçeneği sunuyor.

    Medepan Fr ve Teknopan FR, mobilya ve iç dekorasyon, duvar ve tavan kaplama, bölme duvarları, kapılar, döşemeler, fuar standları, otel dekorasyonu, ofisler, kütüphane, okul gibi resmi kurumlar, hastane ve sinema mobilyaları için kullanılıyor. Medepan Mr/Medelam Mr, Teknopan Mr/Teknolam Mr ürünleri ise mutfak tezgahı, banyo mobilyası, pencere denizliği, döşeme tabanı, döşeme altı plakaj, kamp araçlarının zeminleri gibi neme ve su damlacıklarına maruz kalan ortamlarda kullanılıyor. Printpan, Medepan ve Teknopan levhalarının tek veya her iki yüzeyinin su bazlı boya ile düz ve ahşap dekorlarla boyanması ile elde ediliyor. Medelam, Yongalam ve Teknolam desenleri ile uyumlu olan ürün, yüksek kalite ve uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Ürün daha çok mobilya arka panelleri, kapanan elemanlar, çekmece zeminleri, kapı panelleri ve çekmece içinde tercih ediliyor. Mobilya, iç dekorasyon, kapı gövdeleri ve karavan yapımında kullanılan Lightpan, düşük ağırlığına rağmen yüksek dayanıklılığa sahip yapısı ile öne çıkıyor. Ofis, mutfak, banyo ve ray dolaplarda kullanılan Acrylic Panel, yüksek parlaklık seviyesi, çizilmelere ve UV ışınlarına karşı gösterdiği yüksek dayanımla, çevre dostu güvenli bir ürün olarak ön plana çıkıyor. Küçük çiziklerin cila ile rahatlıkla yok edilebildiği ürün, ev kimyasallarına karşı dayanıklılığı ile de göz dolduruyor.

    Evogloss parlak yüzeyli MDF panellerin ön yüzü PET folyo, arka yüzü ise beyaz emprenye kağıdı ile kaplıdır. Evogloss, modern mutfak, banyo ve ev dizaynına olanak tanırken, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar oluşturulmasını sağlıyor.

    Glossmax High Gloss levha, ileri ve eşsiz bir teknoloji ile, çeşitli endüstriyel proseslerden geçerek, melamin kaplı MDF veya yongalevhanın yüzeyine mükemmel bir tutunum sağlayan sıcak kaplama (hot coating) işleminin kimyasal kürlenmesinden sonra tutkal ve UV lak uygulanması sonucunda elde edilen, dekoratif parlak yüzeyli ahşap paneldir. Mutfak dolabı, banyo dolabı, yatak odası, ray dolap, genç odası, ofis mobilyaları, dekorasyon, tüm modüler ürünlerde ise ilk tercihi Glossmax oluşturuyor. Aşınmaya, darbeye ve çizilmeye dayanıklı Glossmax parlak levha, ahşap doğallığını yansıtırken, farklı renk seçenekleriyle mekanı ayna parlaklığı ile zenginleştiriyor.

    Colorpan markalı kendinden renkli MDF ürünleri dekorasyon, mobilya, duvar döşeme, mutfak, kapı, banyo, dekoratif paneller, fuar standlarında kullanılıyor. Ürün siyah, mavi, kırmızı, sarı ve bej renklerde üretiliyor.

    “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” hakkında

    Kastamonu Entegre,“IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” mobil uygulama ile üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroom özelliğini bir arada sunarak, sektöründe dünyada bir ilki gerçekleştiriyor. Müşterilere ve sektör profesyonellerine yönelik geliştirilen uygulama, laminat parke, tezgah, ahşap levha ve kapı başlıkları altında tüm ürünleri ekrana yansıtırken, ihtiyaç duyulan ürünün, istenilen anda, istenilen yerden hızla ulaşabilmelerini sağlıyor. Mobil cihazlara ücretsiz olarak indirilen “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” uygulaması, sanal showroom özelliği ile de fark yaratıyor. Sanal showroom, 3D kartela deneyimi sırasında seçilen ürünlerin, dekore edilmiş mekânlarda nasıl duracağını gösterirken, istenilen değişikliklerin yapılabilmesine de olanak tanıyor. Uygulama, tek bir noktadan yönetilen ve tüm dijital görüntüleme kanallarında kullanılabilen teknolojik altyapısıyla öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.