DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu İtalya ürettiği özel koleksiyon ile ikinci kez SICAM Fuarı’nda

    Kastamonu İtalya ürettiği özel koleksiyon ile ikinci kez SICAM Fuarı’nda
    31.10.2019
    A+
    A-

    İtalya’nın Pordenone kentinde gerçekleştirilen, sektörün en prestijli fuarlarından SICAM’a bu yıl ikinci kez katılan Kastamonu Entegre, Pomposa Tesisleri’nde İtalya’ya özel geliştirdiği yeni ham ve melamin kaplı yonga levha koleksiyonunu sektörle buluşturdu.

    Geçtiğimiz yıl İtalya’da üretime başlayan Kastamonu Entegre15-18 Ekim 2019 tarihlerinde İtalya’da gerçekleşen SICAM Fuarı’na katılım gösterdi. İtalya’da ürettiği ham ve melamin kaplı yonga levha koleksiyonuyla dünyanın en önemli mobilya fuarlarından SICAM Fuarı’na katılan firma, sektörün önde gelen temsilcileri ve müşterileri ile buluşarak İtalyan pazarındaki bağlantılarını güçlendirdi.

    Standın tasarımını, Pesaro kentindeki Kastamonu Entegre Design Center’ın da iç mekân düzenlemesini gerçekleştiren İtalyan mimar üstlendi. Bu yılki Kastamonu İtalya stand konsepti, müşterilerin ve fuara gelen profesyonellerin kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak biçimde açık alan olarak tasarlandı. Konforu arttırmak için açık renk tonlarının hâkim olduğu ferah buluşma alanları oluşturuldu. Ürünlerin dikkat çekmesini ve fuar alanını gezen ziyaretçiler tarafından daha iyi algılanmasını sağlamak amacıyla koleksiyonlar standın duvarlarının dış yüzeyinde sergilendi.

    “Kastamonu Entegre olarak dünyaya entegreyiz”

    Stratejik ve doğru yatırımlarla uluslararası rekabette sektörün en güçlü şirketlerden biri haline geldiklerini belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, yeni pazarlara yönelik hedeflerini şöyle özetledi: “Sektörümüzde dünyanın yedinci, Avrupa’nın dördüncü büyük üreticisiyiz. MDF, yonga levha, laminat parke, kapı paneli üretiminde ise dünyada ilk 4 içerisinde yer alıyoruz. Kastamonu Entegre olarak dünyaya entegreyiz. Hedefimiz, markamızı dünya beşincisi yapmak.”

    2018 yılında Pomposa Tesisleri’nin modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından sektöre yönelik ham ve melamin kaplı yonga levha üretimine başlayan Kastamonu Entegre, 2019 yılında ise Pesaro kentindeki Kastamonu Entegre Design Center’ı hizmete açmıştı. Firmanın her türlü dekor ve katma değerli ürününün satışa sunulduğu Kastamonu Design Center’da müşter

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.