DOLAR 32,487
EURO 34,9702
ALTIN 2433,7
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastaş, Hpkon’a damga vurdu

    Kastaş, Hpkon’a damga vurdu
    27.11.2017
    A+
    A-

    22-25 Kasım tarihleri arasında İzmir Tepekule’de sekizinci kez düzenlenen Hidrolik Pnömatik Kongresi (HPKON), Türk sanayisinin mühendislik çözümlerinde kaydettiği aşamayı yerli ve yabancı ziyaretçilerin dikkatine sundu. Üç yılda bir yapılan ve uluslararası katılıma da sahne olan kongrenin sponsorları arasında yer alan Kastaş, sahip olduğu Ar-Ge ve mühendislik birikimin dört gün boyunca kongre katılımcıları ile paylaştı.

    Yurtiçi Satış ve Pazarlama ekibi fuar ziyaretçilerini Kastaş’ın ürün ve hizmetleri ile buluştururken; Ar-Ge Müdürü Ozan Devlen, Ar-Ge ve Uygulama Yöneticileri Sercan Karakoç, Arsen Yıldırım, Seçkin Semiz ve Cem Tanyeri sundukları bildiriler ve verdikleri eğitimlerle Kastaş’ın sızdırmazlık elemanları için ürettiği inovatif çözümleri dinleyicilerle paylaştı.

    “BAKIŞ AÇILARI DEĞİŞİYOR”

    Kastaş Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Atılgan, HPKON’un sektörün ve şirketlerin gelişimine büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, kongrede gündeme gelen konuların şirketlerin Ar-Ge ve yenilikçi çözümlere bakış açılarını değiştirdiğini söyledi.

    Bilimsel araştırma ve uygulama sonuçlarının; büyümeyi, yenilikçiliği, tasarımı ve üretimi beraberinde getirdiğini kaydeden Atılgan, “HPKON sadece hidrolik ve pnömatik sektörlerini bir araya getiren bir zemin değil. Makina üreticileri ve onların ürettikleri makinaları kullananlar, yaşadıkları tüm teknik süreçleri, iyi uygulama örneklerini ve iyileştirilmesi gereken alanları beyin fırtınası yaparak paylaşıyorlar. Böylelikle süreçleri geliştirip yeni yöntemler tasarlayabilme imkânı buluyorlar. Kastaş olarak biz de, kongrenin düzenleyici kuruluşlarından biri olarak, sızdırmazlık teknolojileri sektörünün gelecek vizyonuna yön vermekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    AR-GE MERKEZİ ONAYI 2018’DE

    Kastaş’ın 2006 yılından bugüne uluslararası ölçek ve kalitede Ar-Ge yaptığına dikkat çeken Haydar Atılgan, şu değerlendirmeyi yaptı: “Gelecek yılın ilk aylarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından Ar-Ge Merkezi kabulümüzün yapılmasını hedefliyoruz. Çalışmalarımız son aşamasına geldi. HPKON gibi uluslararası kongre ve sempozyumlarda Ar-Ge ve Uygulama ekibimizin yaptıkları çalışmaları sunmaları, gururumuzu artırıyor. Kastaş katma-değerleri üretim ve hizmet anlayışı ile tüm paydaşlarına ve Türk sanayisine değer katmaya devam edecek.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.