DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kavurucu sıcaklara en geniş ürün gamı DemirDöküm’de

    Kavurucu sıcaklara en geniş ürün gamı DemirDöküm’de

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde yüksek kaliteli, maksimum enerji tasarrufu sağlayan soğutma ürün grubuyla serin bir yaz vadediyor. DemirDöküm, duvar tipinde A4 ve A5, salon tipinde A450F, yeni nesil VRF sistemi DVS5’in yanı sıra MaxiAir ısı pompasıyla her büyüklükteki mekan için kaliteli ve tasarruflu soğutma çözümü sunuyor

    İklimlendirme sektörüne 64 yıldır öncülük eden DemirDöküm, kavurucu yaz sıcaklarının başladığı bugünlerde tüm ihtiyaçlara karşılık veren ve farklı tip mekanlarda kullanıma uygun geliştirdiği soğutma ürün grubu ile tüketicilere derin bir nefes aldıracak. Çevreye duyarlı ve enerji tasarruflu soğutma grubu ürünlerini tüketiciyle buluşturan DemirDöküm, duvar tipinde A4 ve A5, salon tipinde A450F’in yanı sıra MaxiAir ısı pompası ile ev, villa, ofis, otel, mağaza, alışveriş merkezi ve restoranlarda yaşam kalitesini artıracak.

    HER TİP MEKANA UYUMLU ÇEVRE DOSTU VE ENERJİ TASARRUFLU KLİMALAR

    DemirDöküm’ün duvar tipi (A4 ve A5) ve salon tipi (A450F) olmak üzere ikiye ayrılan klimaları, farklı tip mekanlarda kullanım imkânı sunuyor. Modern tasarımı, çevre dostu özellikleri, minimum elektrik tüketimi ile ön plana çıkan DemirDöküm A4 Inverter klima, jet-cool özelliği sayesinde bulunduğu ortamı çok kısa bir sürede istenilen konfor şartlarına ulaştırıyor. Sahip olduğu akıllı teknolojilerle kullanıcısına hem tasarruf ettiren hem de ortam ısısına göre hareket eden DemirDöküm A4 Inverter klima, çevre dostu R-410a gazı sayesinde ozon tabakasına zarar vermiyor.

    DemirDöküm, duvar tipi A5 Inverter kliması ile “yaz aylarında serinliği evinizde yaşayın” çağrısı yapıyor. Göze hitap eden modern tasarımıyla DemirDöküm A5 Inverter klima, yeni nesil teknolojisiyle ise minimum elektrik tüketiyor. Anti toz filtresiyle ortamdaki toz ve partikülleri tutan, sessiz çalışma teknolojisi ile bulunduğu ortama serinlikle birlikte taze hava ve konforu bir arada sunan DemirDöküm A5 Inverter klima, çevre dostu özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Sahip olduğu akıllı teknolojilerle kullanıcısına hem tasarruf ettiren hem de I Feel özelliği ile bulunduğu ortamın sıcaklığına göre hareket eden DemirDöküm A5 Inverter klima, program saati özelliği ile klimanın istenilen zamanda çalışması veya durdurulması konusunda tam bir konfor sağlıyor.

    DemirDöküm’ün yüksek ısıtma ve soğutma kapasitesiyle, geniş mekânlarda yaşam kalitesini artırmak için geliştirdiği A450F salon tipi klima, değişken mevsim şartlarında hayatı kolaylaştırmayı vadediyor. Kavurucu yaz sıcaklarında ‘Jet Cool’, soğuk kış günlerinde ise ‘Hot Start’ fonksiyonu ile modern hayatın hızlı temposuna uyum sağlayan A450F, yüksek enerji verimliliğiyle ön plana çıkıyor. Kullanıcısının önceden belirlediği oda sıcaklığı mekânın her noktasına ulaştıktan sonra, düşük güçle çalışarak kabarık faturaların önüne geçen A450F, program saati özelliği sayesinde, istenen saatler arasında çalışmak üzere ayarlanarak pratik bir kullanım sağlıyor. ‘Auto Restart’ özelliğiyle ise elektrik kesintilerinden sonra otomatik olarak kesinti öncesi konumunda çalışmaya başlıyor ve tatsız sürprizlere izin vermiyor.

    ISITMA, SOĞUTMA VE SICAK SU İHTİYACI TEK CİHAZDA

    DemirDöküm, ısı pompası alanında MaxiAir ürün grubu ile iklimlendirmede yeni bir deneyim vadediyor. Isıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını tek cihazda karşılamak isteyen tüketicilere yönelik geliştirilen MaxiAir, 1 birim elektrik enerjisini 4,5 birim ısı enerjisine dönüştürerek maksimum çevre dostu ısıtma ve soğutma imkânı sunuyor. Sahip olduğu teknolojiler ve oda sensörüyle enerji tasarrufunu kullanıcı inisiyatifine bırakmadan oda sıcaklığını dış hava sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlayan MaxiAir, çevreye zararlı gaz ve atık gaz salımını tarihe karıştırıyor. Teknolojinin hızlı gelişimine paralel olarak farklı ihtiyaçlara geniş ürün gamıyla yanıt veren DemirDöküm’ün yeni ürünü MaxiAir, minimum seste çalışarak konfor çıtasını yükseltiyor.

    OTEL, OFİS, VİLLA VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN HAVASINI DEĞİŞTİRECEK

    DemirDöküm, sektörden gelen talep üzerine geliştirdiği yeni nesil VRF sistemi DVS5 ile villa, rezidans, otel, ofis ve alışveriş merkezlerinin yüksek kapasiteli ısıtma ve soğutma ihtiyacını tek cihazdan yönetilecek. Büyük mekanlara duvar ve oda tipi klimalara kıyasla daha fazla avantaj ve verimlilik vadeden DemirDöküm DVS5 VRF sistemlerinin 12 farklı tipte, 67 farkı kapasitede iç ünite seçeneği bulunuyor. Standart, otel tipi, kablosuz, zon kontrolör ve merkezi kumanda seçeneği bulunan DVS5, -5 ile 52 derece dış ortam sıcaklığı arasında soğutma, -20 ile 24 derece dış ortam sıcaklığında ısıtma yapabiliyor. Nem alma, sağlık modu, havalandırma, turbo, uyku, soğutma ve çocuk kilidi gelişmiş fonksiyonlarıyla kullanıcısına kontrol kolaylığı sunan DVS5, kablosuz uzaktan kumandası üzerinden iç ve dış hava sıcaklığını görüntüleyebiliyor. Kullanıcısına yüksek verimlilik, düşük enerji tüketimi, minimum ses, üst düzey hava konforu sunan DVS5 VRF ürün grubu, kompakt boyutları ve estetik tasarımı ile bulunduğu ortama da bütünlük sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.