DOLAR 32,4453
EURO 34,7435
ALTIN 2437,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz’a Litvanya’dan Fahri Doktora unvanı

    Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz’a Litvanya’dan Fahri Doktora unvanı
    05.12.2017
    A+
    A-

    Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz’a spor alanında sağladığı katkılarından dolayı Litvanya Spor Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.

    Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, spor alanında sağladığı katkılardan dolayı Litvanya’nın köklü üniversiteleri arasında yer alan Litvanya Spor Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanına layık görüldü. 1934 yılında kurulan, spor ve sağlık bilimlerinde uzmanlaşmış kadrosuyla birçok spor dalında Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular yetiştiren üniversite, rektör yardımcısı Dr. Mindaugas Balčiūnas’ın katıldığı törende Yılmaz’a doktora beratını takdim etti.

    Kayı Holding, üniversite bünyesinde kurulan Basketbol Laboratuvarı’nın finansmanına sağladığı katkıların yanı sıra şampiyon sporcuların kullanacağı spor malzemelerinin satın alınması sürecinde de üniversite yönetimine destek veriyor. Basketbol konusunda araştırmaların yapılacağı ve yeni antrenman tekniklerinin deneneceği Basketbol Laboratuvarı, dünya basketbolunda önemli bir yere sahip Litvanya’nın basketbol profesyonelleri için video kütüphanesine de ev sahipliği yapacak. Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta 100 milyon dolarlık yatırımla Baltık Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi OZAS’ın anahtar teslim inşaatını gerçekleştiren Kayı Holding, 2009 yılından beri ülkede yatırım, proje geliştirme, tasarım ve taahhüt, danışmanlık ve gayrimenkul projelerini hayata geçiriyor.

    ‘Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz’

    Litvanya Spor Üniversitesi’nin kadın ve erkek basketbol takımlarını geçtiğimiz aylarda İstanbul’da düzenlenen Euroleague Dörtlü Finali’nde ve Avrupa Basketbol Şampiyonası Final maçında ağırladıklarını hatırlatan Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding olarak ülkemizde ve dünyada sporun gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda basketbol dünyasının ekol ülkelerinden Litvanya’nın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Litvanya Spor Üniversitesi’nin spor çalışmalarını büyük bir özveriyle destekliyoruz. Şampiyon sporcuların yetiştirileceği bu çalışmalara sağladığımız katkılar sonucunda üniversite yönetimi tarafından tarafıma takdim edilen fahri doktora beratını almaktan dolayı gurur ve onur duyuyorum. Kayı Holding olarak her düzeyde sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz,” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.